Od septembra by som chcela začať cvičiť. Väčšinou som chodila v jeseni a cvičila len čo ma napadlo Ale teraz chcem poriadny tréning a trošku vypracovať bruško, ritku a stehná Pomohol by mi niekto kto sa tomu rozumie a dať mi nejakú radu? Hm?
Ja som zacala chodit do fitka a plan aj jedalnicek mi vypracoval trener, to by bolo podla mna pre tebe tiez najlepsie. Tazko sa radi, ked neviem, aku mas kondicku ani postavu...
Ja som tam prisla a automaticky mi poradili, zostrojili plan aj dali info ohladne jedla, urcite by ani teba nenechali cvicit hocijako Teda samozrejme zalezi od toho v akom fitku, predtym som chodila do zenskeho a tam im to bolo ukradnute. Tak teraz chodim sice do drahsieho, ale zato kvalitnejsieho, na beziacom pase sa da pozerat aj telka ci pocuvat radio
A tak zatial tam chodim asi mesiac a este som velmi daleko od postavy, aku chcem mat. Ale cvicenie je dlhodoba zalezitost, musis sa tomu pravidelne venovat, nestaci len mesiac. Ale najdolezitejsie je, ze mas volu a chces si zlepsit postavu
no na zadok som nikdy nic necvicil na nohy cvic na stroji predkopavanie, chodievaj behavat a samozrejme pomozu aj sklapacky ci brusaky na brucho...kedze chces asi vyrysovat a spevnit tak rob menej serii po vela opakovaniach...napr. 4x20 predkopavaciek, 4x25 sklapaciek, 5x20-30 brusakov...zalezi od teba ako si to uz rozlozis a postupom casu by si mala zvysovat opakovania
napis TSku nieco take zhruba by s a dalo vykuzlit ( dokedy napises tak prehladam net a vygooglim nieco k veci hlavne k treningovym planom pre baby hh kedze ten nas pre chalanov by nebol idealny)
@6 fakt sexi stranka ..... kukni si www.trener.sk mas tam aj cviky vseliake na kazdu partiu tela a aj ich popisi fotodokumentacia ale si dobra ked z tych fotiek vyjdes ...keyb som tie cviky uz nepoznal tak vazne to da zabrat hehe ...
@7 ked to hovoris ja som si ju pozerala len tak zbezne, neni som tam ani regnuta, ja cvicim podla toho, co mi zostrojil trener. Len som citala, ze su tam cvicebne plany na doma, tak som myslela, ze jej to pomoze
Tazke je cvicit, ked nevie ako, preto by podla mna spravila lepsie, keby chodila do fitka, ako cvicila doma. Tam by jej poradili, upozornili ju, ako ma cvicit, aby mala aj nejaky efekt.
@8 no lenze zalezi ake fitko hehe ked nakluse niekde do neakeho takeho kde nemas niekoho kto poradi tak to je jej nepomoze ....a najdu sa tam aj taky ludia ze keby si cvicila biceps nohami ta ťa na to neupozornia ze cvicis zle hehe hlavne vo väcsich mestach ....
@9 Sak nech sa spyta vo viacerych, najlepsie jej poradi osobny trener a ti su k dispozicii v kazdom lepsom.
Ja ked som tam bola prvykrat, tam som si nevedela prestavit na strojoch pomaly ani zataz, takze som si tam spravila dobru reklamu Ale v pohode, kazdy nejako zacinal a ti co tam boli mi v poho poradili. A potom neskor mi vsetko trener dopodrobna povysvetloval.
@10 ja som na to isiel viacmenej sam neskôr sice takysto za pomoci veduceho v posilke a potom som ponachadzal paru kamosov co sa do toho rozumeju takze doplnujem to vzdy niecim novym atd.
@11 No ved najlepsie je nechat si poradit od tych, co maju nejake uz nejake skusenosti a vedia co a ako Aj ked akurat asi pred tyzdnom mi neslo cosi nastavit a zacal mi to tam vysvetlovat nejaky chalan, mohol mat tak okolo 16, som sa inak trapne citila, ze od 16 rocneho pubertaka si musim nechat radit (inac nic proti )
Ale inak v 15 uz chodis do fitka, za taky rok, 2 budes mat inak vymakane telo
ako uz od 14 chodim do fitka ...ale mna inac vedia zapriahnut do inej roboty a ta da tiez zabrat haha ....tak ako ja za tie dva roky cosi uz viem o tom a nezaz sa mi stava ze uz kamosi sa mna pytaju ze co a ako ....myslim ze tu nemam nikde foto z tym ako vyzeram teraz ....
najlepsie je behat, to spevnis secko a mas dobry pocit este naviac .. potom mam rad strecing.. pretahovat vsetky rozne svaly atd keby si trochu makala prides nato sama co je naj pre iste partie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A tak zatial tam chodim asi mesiac a este som velmi daleko od postavy, aku chcem mat. Ale cvicenie je dlhodoba zalezitost, musis sa tomu pravidelne venovat, nestaci len mesiac. Ale najdolezitejsie je, ze mas volu a chces si zlepsit postavu
Tazke je cvicit, ked nevie ako, preto by podla mna spravila lepsie, keby chodila do fitka, ako cvicila doma. Tam by jej poradili, upozornili ju, ako ma cvicit, aby mala aj nejaky efekt.
Ja ked som tam bola prvykrat, tam som si nevedela prestavit na strojoch pomaly ani zataz, takze som si tam spravila dobru reklamu Ale v pohode, kazdy nejako zacinal a ti co tam boli mi v poho poradili. A potom neskor mi vsetko trener dopodrobna povysvetloval.
Ale inak v 15 uz chodis do fitka, za taky rok, 2 budes mat inak vymakane telo