pááán je môôôj pastier, nič mi nechýýýýbaaaaa... pááán je môôôj pastier nič mi nechýýýýba, pasie ma na zelenýýých pašienkaaaach... vodííí ma k tichýýým vooooodááám, dušu mi osieeeežuuuuuujeeee... atď, atď.
1 A čo by som ľudskými jazykmi hovoril, aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som iba cvendžiacim kovom a zvučiacim zvonom. 2 A čo by som vedel aj prorokovať a poznal všetky tajomstvá a mal všetko možné poznanie, a čo by som mal takú vieru, že by som hory prenášal, a lásky by som nemal - nič nie som. 3 A čo by som rozdal všetok svoj majetok, i telo si dal spáliť, a lásky by som nemal, nič mi to nepomôže. 4 Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, láska sa nevystatuje a nenadúva; 5 nie je neslušná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nezmýšľa zle, 6 neraduje sa z neprávosti, ale teší sa s pravdou; 7 všetko znáša, všetkému verí, všetkého sa nádejá, všetko pretrpí. 8 Láska nikdy neprestane. Ale proroctvá sa pominú, jazyky umĺknu, poznanie sa pominie. 9 Lebo sčiastky poznávame a sčiastky prorokujeme, 10 ale keď príde dokonalé, čiastočné sa pominie. 11 Keď som bol dieťa, hovoril som ako dieťa, zmýšľal som ako dieťa, usudzoval som ako dieťa; ale keď som sa stal mužom, zanechal som detské spôsoby. 12 Doteraz totiž vidíme len hmlisté obrazy, akoby v zrkadle, ale potom tvárou v tvár. Doteraz poznávam čiastočne, ale potom poznám tak, ako aj mňa poznal (Boh). 13 Teraz však zostáva viera, nádej, láska, to troje, ale najväčšia z nich je láska.
(Tento som sa učila na nábožko min rok ) teraz je to už odkopčené z netu (1 kor 13,1-13)
Raz som pocul taky vtip, ze "Mam takeho synceka, ktory, ked sa ho opytam, ci chce medovnik alebo naucit sa novy zalm, vzdy si vyberie to druhe. Potom vzdy dostane dva medovnicky za to, ze je taky zbozny."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
jeho meno je diviak,
vonal krásnym lajnom,
je to diviak Jurko.
Tento krásny diviak,
je vonavý a kraásny,
tak isto aj trochu krvilačný.
Tento krásny diviak,
diviak menom Jurko,
ma IQ tristo,
moydno aj štyristo.
pre mňa je to inteligent študovaný,
pre niekoho je to divoch vyrysovaný,
pre mňa je to športovec vytrvalý,
niekto hovorí, že mu smrdí z huby,
ja tvrdím... neserte si do huby,
žumpáci, Jurko ma svieži úsmev
a biele zuby.
Jou.
(Tento som sa učila na nábožko min rok ) teraz je to už odkopčené z netu (1 kor 13,1-13)
asi to nie je žalm .
Chval dusa moja Pana
za vsetky dobrodenia, ktore nam dal
raduj sa v Panovi a tancuj
a zaspievaj Panovi zalm
ze nas vykupil svojou smrtou
a caka nas stastny osud v jeho kralovstve
atd.
Klaniame sa Panovi lebo sa preslavil
zachrail nas pred nepriatelom
a zlomil osten smrti a
premohol sily zla, Aleluja
Toto by mohol byt zalm
chlapče,ja sa do toho nevyznám a pritom som si absolvovala nedávno birmovku i keď je pravda,že ma to celé vôbec nezaujíma