presne na new World Order som narážala a k tomu ešte svetové banky a z veľkej časti aj USA ale je to ozaj tak.. vždy sa nájde niekto kto nás ma istým spôsobom podchytených aj keď to možno ani netušíme.. a ten osud si myslím, že je z časti ovplyvniteľný
@tunidlo no zatiaľ, ale akosi všimol sisi aké zákony nám naša krásna Eú navarila za psoledné roky ? Aké zmluvy boli podpísané NIKÝM nevolenou radou ? Nikým NEVOLENÝM prezidentom Eú ?
Ak áno musíš uznať, že to je znepokojivé a o Amerike ani nevravím.
ja si myslím, že do istej miery sme slobodní ( jední viac, druhí menej), no tá naša "sloboda" nie je neobmedzená, nehovorím tu o tom, že si môžem hocikoho zabiť a nič sa mi nestane, ale slobodu akú takú máme, no podľa mňa sa to už dojebuje. kamery, skenery tváre, odtlačkov prstov a iné "vymoženosti" (nazvite si to ako chcete), tie nás okrádajú o našu slobodu, naše súkromie. a my "obyčajní" ľudia vieme o tých svetových korporáciách niečo viac. to video je dobré, ovládajú nás priamo alebo nepriamo tie rôzne bábky vysokej politiky (moderátori, novinári, a iní) a my im nie všetko, ale predsa veríme.
môj názor, politik nie som, takými vecami sa nezaoberám, ale je to môj názor. komentáre píšte, keď chcete...
sme len taky mravci ktori buduju velky svet aby mal niekto z toho prospech , je to taka piramidka, kto je uplne ten posledny tam hore, to nevie nikto, urcite neni ale medialne znamy a urcite to nie je Radicova ani Fico
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale podla mna existuje osud ktory nejak okrajovo riadi chod udalosti ale je len na nas ci ich prijmeme, ako s nimi vynalozime atd.
@dee99cdaj si do googlu..je to taka kokotina ale pobavi Aštar Šeran
Môžeš ísť do lesa a tam si ťa žiadny finančný žralok neodstriehne, neboj, slobodná si ako sa len dá ...
Ak áno musíš uznať, že to je znepokojivé a o Amerike ani nevravím.
môj názor, politik nie som, takými vecami sa nezaoberám, ale je to môj názor. komentáre píšte, keď chcete...
Som taký slobodný ako sám chcem
Kto nás riadi a ovláda? No keď toto nieje paranoja tak ja už neviem
my novodobi otroci uz davno sme @zajko30
sme len taky mravci ktori buduju velky svet aby mal niekto z toho prospech , je to taka piramidka, kto je uplne ten posledny tam hore, to nevie nikto, urcite neni ale medialne znamy a urcite to nie je Radicova ani Fico
viem viem