@adiwa to isté ako kolinimu-každý má rád niečo iné, bol som zvedavý či sa nájde aj niekto kto nie je taký pobláznený touto skupinou za to že ostatní sú
@wewo... ty asi nemáš práve najslušnejšie vychovanie, vieš že toto sa nerobí, posielať tam niekoho a ešte takto verejne.? Na tvojom mieste by som sa hanbil byť takto vulgárny....toto fórum bolo založené pre vyjadrovanie sa (a to slobodne) a nie pre prezentáciu vulgarizmov....áno budiš som podľa teba mimo ale ja si na nadávky potrpím :p
Nikto ti nebere tvoj názor že sú dobrí, len som chcel vedieť či sa nájdu aj tí ktorí si to nemyslia....btw ty vždy navštevuješ témy ktoré sú absolútne proti tebe? ja nevstupujem tam kde sa budem hádať
"boze ty si chudak chlapce !!! toto je slovenska punkova legenda a ty mas tu drzost na nich kydat ? co si dokazal ty v zivote v hubde ? NIC ! tak mlc a zamysli sa nad sebou. "
si na omyle.. ja sa z Inekafe smejem vtedajsia tvorba a texty boli na nase pomery vyborne.. a navyse: da sa to vyrevovat na chate, ked si ozraty.. teraz ten pokus o umelecno je vysmechom, ako Desmod pre hudobnu scenu
@diduska125 zdá sa ti že na nich kydám? cituj jediné slovo ktoré som adresoval na nich a bolo negatívne...dokonca sa mi od nich páčilo trocha starých pesničiek
@greendgirl založil som túto tému pre tých, ktorí ich nepočúvajú a chcel som vedieť prečo. Chel som s týmito ľuďmi rozoberať dôvody a dokonca som rátal s tým, že sem zablúdi niekto kto ich rád má doteraz...a že ma presvedčí o opaku
@greendgirl ok toto nie je zmysel môjho života riešiť debiliny a ešte sa za to hádať DDDD toto mi zrovna žily netrhá ja riešim omnoho dôležitejšie veci v živote...len som chcel zistiť prečo ich ľudia majú tak radi
@sjuzka no tým som chcel potvrdiť tvoje slová aby to nevyzeralo tak že si ich vôbec nevážim
@greendgirl citujem "dokonca som rátal s tým, že sem zablúdi niekto kto ich rád má doteraz...a že ma presvedčí o opaku " založil som túto tému aby som s ľuďmi prebral PREČO ich nepočúvajú a chcel som vidieť argumenty prečo áno...presvedč ma PREČO by som ich mal počúvať
naučila som sa po vzore slovenských babypunkáčov, čo vyzerajú ako blinkáči, hrať mojich najlepších 15 rokov na gitare a momentálne počúvam novú verziu "prečo je to tak", pretože verš "prečo nehrám bicie, ale gitaru?" ma veľmi napĺňa a smejem sa jak divá na tom vždy
ale inak, čo ja viem.. už som z takej hudby vyrástla a príde mi to dosť smiešne miestami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@1 !!
mala som ich rada, mám, aj budem mať
@starchild bohvie
@sjuzka to ti nikto neberie
@adiwa to isté ako kolinimu-každý má rád niečo iné, bol som zvedavý či sa nájde aj niekto kto nie je taký pobláznený touto skupinou za to že ostatní sú
@hajzelbaba no môže byť neberiem ti to
@wewo... ty asi nemáš práve najslušnejšie vychovanie, vieš že toto sa nerobí, posielať tam niekoho a ešte takto verejne.? Na tvojom mieste by som sa hanbil byť takto vulgárny....toto fórum bolo založené pre vyjadrovanie sa (a to slobodne) a nie pre prezentáciu vulgarizmov....áno budiš som podľa teba mimo ale ja si na nadávky potrpím :p
Nikto ti nebere tvoj názor že sú dobrí, len som chcel vedieť či sa nájdu aj tí ktorí si to nemyslia....btw ty vždy navštevuješ témy ktoré sú absolútne proti tebe? ja nevstupujem tam kde sa budem hádať
si na omyle.. ja sa z Inekafe smejem vtedajsia tvorba a texty boli na nase pomery vyborne.. a navyse: da sa to vyrevovat na chate, ked si ozraty.. teraz ten pokus o umelecno je vysmechom, ako Desmod pre hudobnu scenu
@greendgirl založil som túto tému pre tých, ktorí ich nepočúvajú a chcel som vedieť prečo. Chel som s týmito ľuďmi rozoberať dôvody a dokonca som rátal s tým, že sem zablúdi niekto kto ich rád má doteraz...a že ma presvedčí o opaku
teraz mam neutrálny názor
a inak, keď ich nemáš rád, tak načo ich riešiš? (ach) toto fakt nechápem -.-
Inekafe sú naozaj legenda, dosiahli naozaj, naozaj VEĽA.
Samozrejme, že každí má iný štýl, má rád niečo iné. Ale keď nemám rada niekoho tak sa s ním asi nebudem zapodievať.
Neviem, neviem... asi tomu vážne nepochopím.. alebo ľuďom ktorí robia podobné veci :p
Inekafe som milovala, milujem a milovať budem!!! a úžasní boli, sú aj budú!
smiešne, že slovenská punková legenda, ou
@sjuzka no tým som chcel potvrdiť tvoje slová aby to nevyzeralo tak že si ich vôbec nevážim
ale inak, čo ja viem.. už som z takej hudby vyrástla a príde mi to dosť smiešne miestami