Lol no dovol , 16 rocne dieta tu bude o takych vypravata ze decka -.- tela drze .
Som bol medzi nimi , nho ale a strese niektorych som sa smial ozaj ja som to bral ako pohodicku , nic sa nedeje , nebol som zrovna velmi nauceny , ale naco sa stresovat pri tom ked by to aj tak hofno pomohlo , radsej som sa zasmial , potom trosku pospinkal A pohodicka , test ukonceny v polke casu , a sloh o hodinu skor a myslim ze vsetko by som mal spravit kedze som nic nevynechal v teste som na seba hrdy
Toto dneska bola len nejaká silnejšia písomka :p Vôbec žiadne stresy...Veď to nič nebolo. Nič sa nedalo stratiť. Len získať Rozhodne sa až na ďaľších...
nase lamky zo sosky bo na gympli ete nemame tretiakov ale tak lamky nam cumeli na zadky ked sme boli na cokoladu v automate a mali pauzu a aspon raz boli poriadne oblceny v uniformach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Bola to dosť pohodička, test ani nie veľmi ťažký ani nie veľmi ľahký a témy na sloh musím priznať, že mi dosť sadli
Som bol medzi nimi , nho ale a strese niektorych som sa smial ozaj ja som to bral ako pohodicku , nic sa nedeje , nebol som zrovna velmi nauceny , ale naco sa stresovat pri tom ked by to aj tak hofno pomohlo , radsej som sa zasmial , potom trosku pospinkal A pohodicka , test ukonceny v polke casu , a sloh o hodinu skor a myslim ze vsetko by som mal spravit kedze som nic nevynechal v teste som na seba hrdy
Ja síce ešte maturantka nie som, mam 16 a považujem sa stále za dieťa, a kamarátka má tiež iba 16, ale je už maturantka...
@16 kamaratka zo SMND ?
dnes som maturovala. a co jako?