Takisto vzdy beriem do uvahy financny stav mna a druhej osoby.
Ked sa jedna o kamaratku, ktora studuje a nezaraba, tak jej to milerad zaplatim aj ked som ju nepozyval.
Ked sa jedna o niekoho, kto zaraba viac nez ja, tak je dost hlupe, ked dotycneho / dotycnu vobec napadne, ze by som za neho / nu mal nieco platit. (znovu opakujem, pokial som ho / ju vyslovene nepozval)
ja platim vzdy lebo ona si nikdy nezoberie peniaze z domu ale chodime lne na kofolu tak tych 50cent neni az tak vela ale zda sa mi to trocha neprirodzene ze ju ani nenapadne ponuknut sa ze zaplati si svoju kofolu ale co uz...
myslím, že na rande pozýva chalan.. a zasa, keď idem na rande (nehovorím, že na ne chodím nejako extra často - to vôbec nie) , tak väčšinou je to už samostatný chalan, väčšinou aj sám zarábajúci, takže mi to príde dosť divné, keby mala platiť baba a keby sa to platilo na polovicu, bolo by to asi tiež zvláštne..
myslím, že na polovicu na "rande" platia iba také tie detskejšie lásky... (bez urážky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ale som alergicky na to, ked si niekto mysli, ze je to nejakou mojou moralnou povinnostou.
Ked poviem: "pod na kavu / pivo / cokolvek, pozyvam" tak ano, vtedy mam platit urcite.
Ked poviem: "nejdeme niekam?" a dohodneme sa napriklad na spominanej kave, tak to NEZNAMENA, ze mam platit (aj napriek tomu, ze vacsinou platim)
Ked sa jedna o kamaratku, ktora studuje a nezaraba, tak jej to milerad zaplatim aj ked som ju nepozyval.
Ked sa jedna o niekoho, kto zaraba viac nez ja, tak je dost hlupe, ked dotycneho / dotycnu vobec napadne, ze by som za neho / nu mal nieco platit. (znovu opakujem, pokial som ho / ju vyslovene nepozval)
Nepríjemné, niekedy by fakt mohla pozvať aj ona.
A inak na, na prvom, neviem. Asi chlapec? Ale tie ďalšie si myslím, žeby sa to malo striedať
Ale je fajn keď baba aspoň javí záujem zaplatiť, jasné že aj tak platí chalan, ale nemala by to brať ako samozrejmosť.
myslím, že na polovicu na "rande" platia iba také tie detskejšie lásky... (bez urážky)