@hopelight .. aj ja sa tak cítim! .. Teda .. ja by som chcela občas spraviť .. (vo všeobecnosti) .. ale stále mám taký pocit, že to by mal chalan .. a niektorí môžu byť aj ... ehm .. nesmelí .. alebo chcieť to od baby .. fuck .. a stále si myslím, že radšej chlap. a Cítim sa staromódne ..
@salwiska presne taký bol môj bývalý chalan,že som musela zakročiť ja. A teraz nech to znie akokoľvek, nechala som ho pretože on o mňa vôbec "nebojoval" ..
noooo tak si presne pamatám,ked som mu napisala,ze ho vytiahnem vonku,ja som ho tahala von ja samu seba nechapem ale stalo sa ale potom ten dalsi dolezity krok spravil on.takze uz od zaciatku sme pekne spolupracovali a trvá nám to už 6 mesiacov a 4 dni
No toto stale riesim v nasej komunite nevieme sa dohodnut.... niektori si myslia, ze prvy krok by mal urobit chalan, ale ini ako ja si zase myslia, ze prvy krok by mal urobit chalan.....
@acheraya áno, to už proste ja by som ani nevolala chalana von vieš, čo ak by odmietol, alebo ja neviem..podľa ma to má robiť chalan. Lenže keď sú hanbliví, nesmelí, tak sme došli
mne raz babka povedala jednu vec a tej sa drzim.. mudrejsi ustupi, sprostejsi zostane, a ty nie si sprosta
za vacsinu problemov vo vztahu mozu obaja. takze treba ukazat svoju velkorysost a nie malichernost.. aj ked zo zenskeho uhla pohladu, obcas trocha trucu neuskodi
podľa mňa chlap, ale len pokiaľ je jeho vek najviac o 4 roky nižší ako vek ženy, naproti tomu ak je žena staršia viac ako o 4 roky tak ona, lebo by to bolo neslušné, jedine že je chlap zadaný, vtedy samozrejme on aby žena nebola za podvádzajúcu kurvu, ale zas keď je zadaná žena tak ona aby bolo jasné že do toho nebola dotlačená, ale ak by sa o tom mal jej chlap dozvedieť tak chlap, aby za to hrdinsky vzal vinu na seba, každopádne v prípade že sú zadaní obaja je to problematické a mali by si navzájom hodiť 1d16 (+ 4 za rómeojúliovský bonus) na svoju odvahu deleno šarm proti trpezlivosti toho druhého a ten kto vyhrá má v prvom kole iniciatívu a ten druhý má postih na odolávanie -3 jedine že by si úspešne hodil 1d20 na svoju sociálnu flexibilitu kedy by sa tento postih nuloval. ďalej treba rátať s tým že pokiaľ je rozdiel levelov medzi oboma osobami väčší ako 4 tak má veľký vplyv aj fáza mesiaca na ktorú sa hádže 2d6 - fáza (kde nov má hodnotu 0 a spln 12), a toto sa odrátava ako postih k vyššiespomínanému hodu na iniciatívu, pokiaľ je však hádžuci kresťan prirátava sa ešte postih -2, v prípade puritánstva ďalších -1 a v prípade chronického romantika ("budem verný dokým nás smrť nerozdelí a možno aj potom") ďalší postih -4.
ak by som to mal zhrnúť do jednej vety, tak CHCELI STE KURVA EMANCIPÁCIU TAK PRESTAŇTE RIEŠIŤ PIČOVINY!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Nech si robí každý, čo chce.
Ja ani za teho boha nespravím prvý krok. Aj keď párkrát som spravila prvý krok ja.
poradi mi niekto ?
za vacsinu problemov vo vztahu mozu obaja. takze treba ukazat svoju velkorysost a nie malichernost.. aj ked zo zenskeho uhla pohladu, obcas trocha trucu neuskodi
ale väčšinou to robím ja
ak by som to mal zhrnúť do jednej vety, tak CHCELI STE KURVA EMANCIPÁCIU TAK PRESTAŇTE RIEŠIŤ PIČOVINY!