Hm.. Aj by som išiel - podľa recenzií to môže byť dobrý film - len neviem či niekoho na taký film zoženiem kto by zo mnou išiel - každý radšej tie peniaze prechlastá ako by ich dal na film
Mňa porazí - tento film má premiéru už o dva dni - ale u nás v KE bude ten film mať premiéru až 14.8 - a to tiež v len Capitole - zasraté kiná - sakra chcel som na neho ísť : disappointed:
Videl som skusobne premietanie - podla mna to je sprostost... Batman ma hlas jak deathmetalovy spevak a keby na mna tak prehovori mat zbran asi uz bude po nom Nehovoriac o tom, ze to bolo take nemastne neslane, len efekty a aj to boli absolutne nerealne hovadiny (nie ze by ine filmy boli na tom lepsie ale tieto im fakt nezozerie nikto). Jedine co bolo na filme pozitivne je "joker" skvele ten typek zahral psychicky choreho cloveka a boli tam chvilky kedy sa joker hral s psychikou ostatnych ludi a bolo to zaujimave sledovat. Ale ak by som na to siel za vlastne prachy lutoval by som, ze som na to siel.
Tak ja stahujem kamerovku, na ten film nebudem cakat do kin, bohvie kedy to u nas v Kosiciach pojde, ked do septembra to este nie je naplanovane tuna... Hrozne sa na to tesim, moji dvaja oblubeni herci v hlavnych rolach... A proste no... vuaa chcem to vidiet hrozne
mmm, práve som si ho pozrela druhý raz...som rada, že je to oveľa oveľa lepšie než taký spiderman, ktorý je skôr oddychovkou, ha...ha, há, ha-ha...haha...:/ perfect comics movie!
(scenár by som možno pomenila do budúúcna, teším sa, bude aj trojka, nie?)
konecne som to pozrel v slusnej kvalite. Stalo zato cakat, tie kamerove ripy z kina stoja za hovno.
Uzasny film,stotoznujems a z hodnotenim na csfd. Koniec ma dostal,vela napatia,primerane efekty,dobra zapletka... skvele psracovanie a Joker nemal chybu,necudujem sa ze herec spachal samovrazdu,po tak silnom hereckom vykone a potom ako sa mal vcitit do tej hereckej role ....to bol masaker. Oporucam vidiet!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Som nehorazne zvedavy
(scenár by som možno pomenila do budúúcna, teším sa, bude aj trojka, nie?)
1. Joker
2. Christoper Nolan
3. Christian Bale
Aspon podla mna inak fakt super film, ten Joker bol nenapodobytelny.
Uzasny film,stotoznujems a z hodnotenim na csfd. Koniec ma dostal,vela napatia,primerane efekty,dobra zapletka... skvele psracovanie a Joker nemal chybu,necudujem sa ze herec spachal samovrazdu,po tak silnom hereckom vykone a potom ako sa mal vcitit do tej hereckej role ....to bol masaker. Oporucam vidiet!