pravdu povediac znepokojuje ma to...som kresťan a o tomto jave v hudbe som počul veľakrát, veľa som o tom čítal a dospel som k záveru že takto produkovaná hudba je zlá, šíri násilie a rozvíja anarchiu v mnohých mladých (a nielen mladých) ľudí...osobne však budem počúvať Queen (pretože aj táto skupina má skladby obsahujúce zlé posolstvo) aj naďalej - dôvod? ja si to nepúšťam odzadu, nepočúvam to kvôli nejakému skrytému posolstvu, proste páči sa mi melódia tak si to pustím...veľa ľudí o tom nevie, proste zapnú a vypočujú si to len preto že sa mu to páči...
nemienim tu teraz tvrdiť čo je pravda a čo nie a nedajbože niekoho presviedčať - len som vyjadril k téme svoj názor (to som napísal pre tých ktorý by ma chceli začať kritizovať a poučovať)...
samozrejme že síri zlo... som aktívny satanista.. podielam sa na hanobení a podpalovaní cirkeveného majetku,exhumujem hroby, poriadam sexuálne orgie na čiernych omšách
Na, pozdravuje aj Carpathian Forest...inak zaújmavé ako sa niekto dokáže úplne zabiť, postnúť takú kolosálnu blbosť ....spoločenská samovražda. Odporúčam sa ako už bolo spomenuté , otráviť, alebo min. zrušiť profil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
arianskej DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nemienim tu teraz tvrdiť čo je pravda a čo nie a nedajbože niekoho presviedčať - len som vyjadril k téme svoj názor (to som napísal pre tých ktorý by ma chceli začať kritizovať a poučovať)...
táto hudba vzniká pod vplyvom drog, nie je Bohu milá a ničí duše mladých ľudí, za čo Ježišovi krváca srdce .........filip
uz aj toto som pocul od niektorych prijebov ako si ty
takze ja som najvacsi satan teraz a s barkym pijeme krv inak aby ste vedeli este, lebo sme tepli upiri dost
Na, pozdravuje aj Carpathian Forest...inak zaújmavé ako sa niekto dokáže úplne zabiť, postnúť takú kolosálnu blbosť ....spoločenská samovražda. Odporúčam sa ako už bolo spomenuté , otráviť, alebo min. zrušiť profil