Jeeej aka originalna anketa , no ja budem volit niekoho kdo zarazi uz tuto anketu ktora je tu kakalionty krat , nech je to aj meciar kurnik , prestante tu davat trikrat za den to iste omg . Lebo sa naserem a pojdem volit Dagmar ta vam tu spravi poriadok
@krtek Jasom zajac !!! nie hlist ty krtko nevychovany , ale mas pravdu tu facku by som si nielen nevsimol ale ani nezacitil A prestan byt uchylna , komu tu je treba vediet ze si mala a sikovna , okrem tvojich spoluhracok v sprche po zapase
@kyuzo Nezacítil? Voeljbalistky...ou ! šak počkaj zajac! Zoberem moju partiu zo sprchy a už nebude nikto úchylný To bude muka pre teba Ty hlísta jedna.
No zober ich , ale rovno zo sprchy az ku mne ziadne zastavky vedla aj tak vam neotvorim uchylacky , ja som slusny verny chlapec ale nedivim sa ze mate taky sexualnyn apetit ked si to neviete vybit na zapasoch
@krtek aaaaa precoi ja len mam taku zlu susedu No a to s tym vybijanim na susedoch to znelo v tom uchylnom konexte dost nechutne TAkze zabudaj ze sa ti niekedy ukazem na oci Ale sak vidim tie vase vysledky , si to tam asi skor vybijate jedna na druhej pom zapasoch v sprche ako v nich
No uz len ty ma budes nutit sa odstahovat no jasne teraz hadz vsetko to uchylne na mna ty tela Ved ja viem velmi dobre co si zac , nechci aby som tu zacal o latrine na Dolniakoch rozpravat
@kyuzo Ja ťa vždy môžem donútiť A nie? Nezahováraj teraz, aby si náhodou svetožiaru nemal nad hlavou A ja viem tiež dobre čo si zač, tak nechci aby som to tu vyťahovala A našu latrínu nehaj tak
@krtek no to si len myslis , moje kung-fu je silnejsie ako tvoje a uz som dobry chlapec ^^ nemas co na mna vytiahnut zaco by som sa hanbil al;e teraz ty nejako zahovaras tu latrinu dostanes po nose asi
@krtek kdo ti zoslabuje ja idem furt na plny plyn ty si nejako prestala davat , aspon tu kazdy vidi ze ja som cisty ako lalia , a ze uz si na mna nevies nic vymysliet tak tu trepes somariny No a ak chces ozaj aby som to vytiahol na teba tak sa spytaj este raz ze co snou Nechcem to tak hned vytiahnut na teba lebo ja to nepotrebujem ja som dobro samo o sebe , ale ak budem musiet pojdes dole
@kyuzo Si ma dostal teraz, také kecy ! Že dobro samo o sebe. Keby si, už by si bol ticho. Pravdu vieš aj tak ty sám Ale vlastne chlap...tak neviem neviem.
@krtek uz vidim ze si to precita a nabuduce ked pridem dostanem zasa kolenom do hlavy Ale tak dobre dobre vidim ze uz si upln e povolila takze nasu malu sutaz som vyhral juchuuuuuuuu Budem ti volat na telefon : prehrala prehralaaa , a posielat smsky ze luuzzeeeeer a poslem ti aj mail , ze klub porazenych : vytajte novy clen a na narodeniny dostanes zemiakovu medailu lebo toto aj ked sme len dvaja boli tak to bolo na stvrte miesto uaaaaa
@krtek Ale nie prepaaac ci najlepsia , Moja suseda dokonalaaaaaa niet lepsieho cloveka ako je si ty , okrem Dagmar Bollovej Dufam ze ten nas plan u teba stale plati ked nebudes mat rodicov doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
A napíšte koho by ste chceli za prezidenta SR?
romscho
akože nech už je po voľbách:pto vás baví zakladať rovnaké ankety?
5 pred Tebou dalo takú istú anketu, pozri si grafy tam.
Panebože.
Moderátor: "otázka za 1.000.000 €: Kto všetko kandidoval v roku 2009 za prezidenta SR?"
Súťažiaci: "Bollová, Gašparovič, Radičová, Martináková, Melník, Mikloško, Sidor."
Moderátor: "Správne! ako ste to tak rýchlo vedeli?"
Súťažiaci: "Viete, pred 50 rokmi bolo o nich na birdzi tém jak nasraných. No nezapamätajte si to..."
To vôbec neznelo v úchylnom kontexte, to zas len ty tak chápeš Aké výsledky? Šak dobréé len máme, skvelé, najlepšie
» www.birdz.sk/special/volby20...