Kto sa stane víťazom EUROVISION SONG CONTEST 2010?
EUROVISION SONG CONTEST 2010
Už dnes večer sa rozhodne o víťazovi 54 ročníka speváckej, pesničkovej súťaži Eurovision Song Contest. Aký je Váš typ na víťaza tohto ročníka, kto prevezme miesto po minuloročnom víťazovi Alexandrovi Rybakovi z N
uplna kravina nechapem ako to mohlo chytit polku slovenska : / naviac v spravach davali ze zo sr tam sla tina stym zvony na horehroni a apsolutne nepostupila. no kto by sa cudoval ked tu pesnicku nemaju radi ani slovaci ako ju mozu mat radi henty zahraniciari ?
@salora tak ja vsetko hram cca dva tysdne grepolis sa mi najviac lubi the west ma stve lebo tam musim cakat na ulohy pekne dlho dk to je taka skomolenina grepolisu ale grepolis je aj tak naj a ka som tiez zacala najnovsie no v grepolise to som este na alfe a na nick to sa musim pozriet lebo vsade mam iny ale hentam mam samizda miracle ty ? a v akom si spolocenstve?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
♥♥♥ určite Španielsko!!!! =D
(Lost and forgotten)
A vyhrá to Nemecko.A vyhrá.A vyhrá.
Lebo to tak musí byť.Musí.Musí.
a nie preto že by som ich mala rada,ale preto,že Eurovízia je o niečom inom ako speve