Kto sa veľmi nudí? A chce mi pomôcť s nepovinnou úlohou?
Mám taký super ,,zaujímavý predmet" teorie literatúry a profesorka po nás chce, aby sme občas odpovedali v interaktívnej osnove na nejaké jej otázky, len ja neivem čo jej tam mám napísať je to síce nepovinné, ale očko sa mi u nej zíde
1. Jaké otázky po
1 co si ktory autor myslel ked dielo pisal
2 Nadvazuje Cesta spat od Remarqua na dielo Na Zapade nic nove?
3 Na zapade nic nove -z hladiska autorovho postoja k vojne a jeho zazitkom
Z Remarqua som mal SOC tak preto , pivo mi staci volake fajnove
ja si myslím, že tie otázky tam dáva preto, aby zistila, aký máte pohľad na teóriu literatúry/literárnu vedu teraz a či sa vám v priebehu semestra nejak zmení (tie otázky vám asi položí znova ku koncu). zbytočne tam písať odpovede niekoho iného. pre teba samú je lepšie sa nad tým proste zamyslieť, ako to vnímaš teraz a sledovať, ako to korešponduje s tým, čo tam preberáte.
(ale viac radšej nenapíšem, lebo zasa budem pre teba len nenápomocná krava, ktorá sa tu akurát arogantne vyťahuje )
@grietusha to čo píšeš má svoju logiku a chápem ako to myslíš, kedže mám ale k tomuto predmetu pekný odpor ( opakujem ho ) tak nejak hoci sa nad tým zamyslím, tak mi to nejde a nechcem tam písať niečo ironické tej profesorke
Preberáme tam podľa mňa voloviny a nejak to nezmenilo, nezlepšilo môj pohľad na túto vedu.
tá zátvorka ma zabila tento príspevok si napríklad napísala tak pokojne a nearogantne
@etelnair tiež si myslím, že by som to mohla vedieť, ale ona je tak nevyspytateľná, že ona tam skôr chce vlastný názor a nie poučky a to ja mám problém, že mi poučky naskakujú v hlave
to je dost smutne, ked niekto nevie napisat vlastny nazor, a este smutnejsie, ze ho ani nema. si teda vymysli vlastne poucky, ktore ti budu naskakovat.
@feklus nečakala som nič len som mala pripravenú odpvoed, ze ak by si bol z jaslovskych bohunic, tak ze si budes musiet spravit vylet do Brna šak mi povedz kedy a kde a bude pivo ( ale s ohladom na časovy priestor mna a brigady)
@alysia za polhodinu koleje PPV vklude aj flaskove, samozrejme len ak nechces ist nekam si nato pivo sadnut, ak bys chcela ist si sadnut tak potom na ceskej je fajnove vjednom podniku ale to bude buchanica po vacku a mne by bolo trapne keby platis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2 Nadvazuje Cesta spat od Remarqua na dielo Na Zapade nic nove?
3 Na zapade nic nove -z hladiska autorovho postoja k vojne a jeho zazitkom
Z Remarqua som mal SOC tak preto , pivo mi staci volake fajnove
(ale viac radšej nenapíšem, lebo zasa budem pre teba len nenápomocná krava, ktorá sa tu akurát arogantne vyťahuje )
Preberáme tam podľa mňa voloviny a nejak to nezmenilo, nezlepšilo môj pohľad na túto vedu.
tá zátvorka ma zabila tento príspevok si napríklad napísala tak pokojne a nearogantne