@2 ak ano tak potrebujes si nainstalovat do tvojho fora aj subfora... potom urobis forum ako Predmet1, Predmet2 a podobne... a az ked si uzivatel klikne na to forum (predmet) tak tam budu subfora s nazvami Prednasky, Cvicenia a pod... a pod kazdym subforom uz budu normalne temy... ale urcite si musis doinstalovat tie subfora, v zakladnom phpbb to nieje, aspon ked som robil fora este ja... mozno ze v nejakych novych verziach phpbb to je...
@myslitel pouzij tie subfora, ako som napisal, bude to vyzerat tak ze budes mat predmety ako fora, kliknes na predmet a pod tym nemas temy ale dalsie fora (subfora) a az pod tymi budes mat temy...
@7 moc dik, ,, presne toto som potrebol,,, lebo ja som vedel že je kategória, fórum, subfórum, ale keď to nebolo v možnosti, tak som si domyslel že to asi netreba,, že teraz bude len kategória a fórum,,
@myslitel neni zac.. musis si doinstalovat nejaky mod ktory ti tam doplni tie subfora... dalej ti uz radit nebudem, pouzi google inac dobry dizajn mas na tom fore.. to bude patrit oficialne pod TUKE SVF, ci to je len take tvoje osobne forum pre studentov tuke?
@Myslitel naco si zalozil forum ked uz jedno tuke forum existuje a je dost popularne medzi tuke studentimi a existuju aj FTP servery kde si studenti davaju prednasky, odfotene otazky zo skusok atd
@Supersayan vážne ? že som tu nedal celý ten článok ale teraz to napíšem .. čo už
Nájdi mi to fórum ,, mam bratranca štvrtáka, pýtal ma aby som mu vytvoril, pýtal ma aj jeden tretiak,
Po druhe áno FTP je čo z neho máju ty čo niesu na intraku ? hm ? tých je dosť veľa,,
po ďaľšie to FTP je ešte prázdne,, a starám sa oňho ja... tento rok mi to pridelili, a to čo tam bolo nebolo ani správne vytvorene čiže sa tam nedali dať veci,
Čo sa týka fóra: povedali mi aby som od svojho projektu ustúpil ale ja neustúpim ... aspoň ty z pc-klubu to povedali,
A po tretie, ľudom je jednoduchšie pridávať veci na fórum ako cez windovs comander, som chlapec ktorý najviac navštevoval dievčenské izby, a ani šajna o FTP štúdiu, a nie to o filmariku a ako to zapnem a ako v tom budem robiť, ta kde ti ľudia ešte budu vôbec vedieť tam niečo pridať rozdiel su FEI ,, ty sa vyznajú, ale dievčatka z gymnázia čo idú na stavbarinu lebo inde to nevyšlo ?
A myslíš fórum kde mi zmazali príspevky ,, myslíš to základne čo patri pod TUKE SVF ? kde chodí prodekanka ? A tam kde keď som napísal že či niekto nemá scripty na chémiu a pripravené nejaké veci ku skúške ? - odpisali mi že je to totalna drzosť, na hlavnej stránke fóra niečo pýtať ... a ďalšie príspevky som mal zmazane..
Ale ak to nie je to,, tak potom neviem aké myslíš ... Ale určite nieje spravené tak ako to moje pre celé ročníky ..
@Myslitel myslim forum www.tu-ke.com , a tie dva ftp servery su dostupne hocikomu, nielen z intraku, ale zase je pravda ze na forum väcsinou chodia feikari, a aj na fto su vacsinou fei veci
ale oki v pohode ja ta nebudem odradzat od toho robit zvlast forum pre sjf, len mi to prislo trochu zbytocne
Ani nie a ani ľudom ktorý ma o to žiadali , ja som skúsil druhy semester v prvaku, a docela to šlo a vedelo o tom len 60 ludi, sice veci sa pridávali tak ,, že mi ich posielali na icq, alebo na usb davali, ale je 5 minút niečo pridať,, ale tak ak to bude fiasko , tak bude ..
a bol som tam teraz pozrieť , sú tam dve kategórie pre SVF, a dve subfora ,, Ja to chcem mať: ročnik, semester, predmety , a je to priehľadné a keď urobím to zrolovanie ,, tak to už bude niečo ...
Ale dik za názor ,, a bež sa kliknuť na fórum Kam vlastne chodíš a čo robíš?:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Moc dik ,,
a ročník meníš len prepíšeš 1 na 2,3,4, a semestre len striedaš 1,2 , a pak namiesto bc, daš ing
A myslím že dostanem za to pochvalu ,, ,, možno ak sa to nezvrhne ,, na nelegálne veci
Nájdi mi to fórum ,, mam bratranca štvrtáka, pýtal ma aby som mu vytvoril, pýtal ma aj jeden tretiak,
Po druhe áno FTP je čo z neho máju ty čo niesu na intraku ? hm ? tých je dosť veľa,,
po ďaľšie to FTP je ešte prázdne,, a starám sa oňho ja... tento rok mi to pridelili, a to čo tam bolo nebolo ani správne vytvorene čiže sa tam nedali dať veci,
Čo sa týka fóra: povedali mi aby som od svojho projektu ustúpil ale ja neustúpim ... aspoň ty z pc-klubu to povedali,
A po tretie, ľudom je jednoduchšie pridávať veci na fórum ako cez windovs comander, som chlapec ktorý najviac navštevoval dievčenské izby, a ani šajna o FTP štúdiu, a nie to o filmariku a ako to zapnem a ako v tom budem robiť, ta kde ti ľudia ešte budu vôbec vedieť tam niečo pridať rozdiel su FEI ,, ty sa vyznajú, ale dievčatka z gymnázia čo idú na stavbarinu lebo inde to nevyšlo ?
A myslíš fórum kde mi zmazali príspevky ,, myslíš to základne čo patri pod TUKE SVF ? kde chodí prodekanka ? A tam kde keď som napísal že či niekto nemá scripty na chémiu a pripravené nejaké veci ku skúške ? - odpisali mi že je to totalna drzosť, na hlavnej stránke fóra niečo pýtať ... a ďalšie príspevky som mal zmazane..
Ale ak to nie je to,, tak potom neviem aké myslíš ... Ale určite nieje spravené tak ako to moje pre celé ročníky ..
ale oki v pohode ja ta nebudem odradzat od toho robit zvlast forum pre sjf, len mi to prislo trochu zbytocne
Ani nie a ani ľudom ktorý ma o to žiadali , ja som skúsil druhy semester v prvaku, a docela to šlo a vedelo o tom len 60 ludi, sice veci sa pridávali tak ,, že mi ich posielali na icq, alebo na usb davali, ale je 5 minút niečo pridať,, ale tak ak to bude fiasko , tak bude ..
a bol som tam teraz pozrieť , sú tam dve kategórie pre SVF, a dve subfora ,, Ja to chcem mať: ročnik, semester, predmety , a je to priehľadné a keď urobím to zrolovanie ,, tak to už bude niečo ...
Ale dik za názor ,, a bež sa kliknuť na fórum Kam vlastne chodíš a čo robíš?: