celkovo sa sám sebe nepáčim a pripadám si fizycky ... mrzký ... ale som vlastne rád že niesom pekný nagélovaný krásavček čo sa obzerá po tých "najkrajších" pičkách v meste
Hej! Ja ako nie veľmi fyzickou (a ani psychickou ) krásou obdarená deva protestujem proti hlasovaniu za poslednú možnosť! Nežije sa mi až tak zle (väčšinou, ale to má súvis skôr s mojou lenivosťou
Vyzerat dobre z asexualneho hladiska moze uplne kazdy staci sa spravne obliekat.. K tomu pridat charizmu a akakolvek nevyhoda fyzickych nedostatkov moze byt kompenzovana pre zivot spolocensky/pracovny.
Co sa tyka sexualneho hladiska, ak je to pre niekoho dolezite, je magor.Clovek ktory svoj zivot presuka je rovnaky zufalec ako clovek co sexualny zivot nema resp je zriedkavy.
pretože ženy vedia byť k sebe kurvi. uvidia škaredé dievča tak si hubu nevedia utrieť a držať ju. Chalanom je to v podstate jedno. neriešia takéto k*** dvadsať štyri hodín.
... hm.BLBOST ! ak by niekto podla krasy to mal mat "najlahsie" a "najtrazsie"v zivote tak by to bolo SKVELE !
Tak vseob. nemyslim nikoho konkretne.
Si krasny/krasna,model/modelka ale co ? mozno nezazijes ani lasku, vsetko bude len o tom ze budes ako "doplnok" ((viac nerozvijam)
Ak si skaredy tak aspon spoznas ludi okolo seba.nech vyzeras akokolvek kto ta bude mat ozaj rad,lubit,milovat,vazit si ta a bude mu na tebe zalezat ... tak vzdy len preto ze si aky si.
Na vyzore nezalezi aj ked dnes je to uz "smiesna" veta.Len veta...
V praxi to funguje inac.
Ak niekto sudi a berie ludi podla vyzoru ... je idiot.Nie je o com.
nevyliecitelne choroby, chudoba, smrt najblizsieho a to vsetko moze psotihnut aj fesakov ci krasavice , aj tie sive mysky ... ked sa "ruti" jedno zacne aj druhe a dalej a dalej a dalej ... pride "najtazsie v zivote"
ale Peťka, nerozčuľuj sa Len som si spomenul na to, ako som minulý rok neustále počúval zo všetkých strán samé "to je také ťažké" a drvivou väčšinou to boli práve biologičky
Domčo, nejeduj ma!!! Čo sa učenia týka tak to nie je med lízať, keď ti tí somári navalia mrte veľa učiva. Ale život sa nekončí za dverami školy! Tam sa začína tak nehnevaj!
@xhocolate1 teraz ta naucim nieco a zadarmo,to ze ty niecomu nerozumies neznamena ze je pisane,povedane nezrozumitelne....CHAPES...kedze si prejavil velky sklon k nechapavosti,poviem to tvojou recou,ak nerozumies mojmu textuz to nieje tym ze je nezrozumitelny ale tym ze si prilis hlupy,malo IQ nato aby si ten jednoduchy text pochopil kapito?frajer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takže to hovorí jasne proti druhej možnosti
lenze ked je baba vyslovene skareda, myslim si ze o nu nikto nezakopne
celkovo sa sám sebe nepáčim a pripadám si fizycky ... mrzký ... ale som vlastne rád že niesom pekný nagélovaný krásavček čo sa obzerá po tých "najkrajších" pičkách v meste
Co sa tyka sexualneho hladiska, ak je to pre niekoho dolezite, je magor.Clovek ktory svoj zivot presuka je rovnaky zufalec ako clovek co sexualny zivot nema resp je zriedkavy.
(nechcem ťa pod stromček, len som ti chcela povedať, že sa mýliš - z objektívneho cudzieho ženského pohľadu
» www.birdz.sk/webka/depropex/...
!!
ale ja sa sebe proste nepáčim ale to neznamená že so sebou niesom spokojný ak si o sebe myslím že niesom pekný !
Ale dík no
Tak vseob. nemyslim nikoho konkretne.
Si krasny/krasna,model/modelka ale co ? mozno nezazijes ani lasku, vsetko bude len o tom ze budes ako "doplnok" ((viac nerozvijam)
Ak si skaredy tak aspon spoznas ludi okolo seba.nech vyzeras akokolvek kto ta bude mat ozaj rad,lubit,milovat,vazit si ta a bude mu na tebe zalezat ... tak vzdy len preto ze si aky si.
Na vyzore nezalezi aj ked dnes je to uz "smiesna" veta.Len veta...
V praxi to funguje inac.
Ak niekto sudi a berie ludi podla vyzoru ... je idiot.Nie je o com.
nevyliecitelne choroby, chudoba, smrt najblizsieho a to vsetko moze psotihnut aj fesakov ci krasavice , aj tie sive mysky ... ked sa "ruti" jedno zacne aj druhe a dalej a dalej a dalej ... pride "najtazsie v zivote"
kazdy to ma take , ake si to vyberie v zivote.
Ani vyberat si nemoze.Nie vzdy.
ale Peťka, nerozčuľuj sa Len som si spomenul na to, ako som minulý rok neustále počúval zo všetkých strán samé "to je také ťažké" a drvivou väčšinou to boli práve biologičky
@sonnyrollins , inak, na to, že máš 30 si trochu sprostý. Podajte si ruku s @rufi - m, ak nie si jeho fake :p
Domčo, nejeduj ma!!! Čo sa učenia týka tak to nie je med lízať, keď ti tí somári navalia mrte veľa učiva. Ale život sa nekončí za dverami školy! Tam sa začína tak nehnevaj!