Hladám nejaký jednoduchý software na úpravu videí: zostrihanie a zlúčenie viacerých do jedného. Aby podporoval .avi aj .mp4 (win movie maker mp4 nepodporoval).
tento birdz je úžasný... niekto hladá jednoduchý (lajcký) video editor... odpoved SONY VEGAS.. niekto hladá video editor zadarmo.... odpoved SONY VEGAS .... odkedy je prosím vás sony vegas zadarmo a jednoduchý? (iste nie je možno až tak meganaročný ale ked niekto hladá editor na strih a spojenia na kerú p*** mu je sony vegas???? na to uplne stačí aj movie maker alebo ked nevyhovuje existuje kopa iných programov, stačí zadať do google ja som minule našla aj nejakých 20 - 30 a vela ich bolo aj zadarmo)
@relieforsaddist ako vravím, nie je meganáročný, ale veľa ľudí má problem robiť aj s obyčajným movie makerom , nieto so sony vegasom.... a proste ako vravím ked niekto chce video len zostrihať a zlepiť tak načo taký program? je to zbytočné a navyše dosť drahé.... (pokial človek nechce pirátiť)
@miaja ja vravím tak kto chce niečo spraviť nájde si návod a kto si nenájde návod je lenivý a to už je jeho chyba ...a na druhú stranu v tom pirátstve máš pravdu ale tak dobre..je ťažké napísať do google to čo chcem nájsť? ani nie však
@relieforsaddist to ano, ja som sa ale snažila najmä poukazať na to že ľudia tu nevedia adekvátne poradiť, lebo vždy radia o 10 levelov vyššie ako človek požaduje, či už sa jedná o foťáky, editory, notebooky a pod. .... proste treba pozorne čítať a zistiť čo ten človek chce a na základe toho mu poradiť a nie na základe toho čo by bolo dobré pre teba/pre mňa atd. ale čo je dobré pre neho!
predtým než som to tu založil som samozrejme gúglil aj skúšal nejaké editory, ale buď dávali vodotlač alebo boli zbytočne komplikované
sony vegas som skúšal, je to ako ísť s kamiónom do obchodu pre rožky na víkend @cobra movie maker mám staršiu verziu, novšia, ktorá je súčasťou win essentials 2012 mi nešla nainštalovať.... ale z toho linku čo si dal to už šlo, thanks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
» windows.microsoft.com/sk-sk/windows-l...
sony vegas som skúšal, je to ako ísť s kamiónom do obchodu pre rožky na víkend
@cobra movie maker mám staršiu verziu, novšia, ktorá je súčasťou win essentials 2012 mi nešla nainštalovať.... ale z toho linku čo si dal to už šlo, thanks