nepoznam vazne .... ja som teraz zacala pocuvat taku vecicku ze TRYO , francuska hudba zacina byt pre mna cool , ale slovenska je naj naj naj ale tie stare este za eri filipa , kryla , to su dobre veci raz ako je SPOMINAM NA PARIZ a vsekto , ved co to budem vypisovat zabera mi to 20GB pamate
dalsi dnb listener okrem ineho.. inac neviete beatz bude zase v K-cku? a zase sa bude treba registrovat koli vstupu? beatz je brutalna dnb akcia, len uz by to pomalicky chcelo aj vacsie priestory, no ne?
No neviem Fremo...ja robim dNb ale zeby z jedneho akordu? Inac fakt na beatz bodka sk(dik marttina) mate info...kona sa to stale v artklube... Uz sa tesiiim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Najlepsie su at tak d'n'b party....Ach jaaaaj!!!!
Pepa511: skus si do youtube zadat High Contrast...je tam toho od nich vela..vytvor si svoj vlastny nazor na dNb
Nieje nad dnb party
poznam ich dost co si ficia pekne v dnb rytme
beatz rulezzz!!!!
dajte za beatz bodka sk a je to
pepa511,ak sa tu este zastavis, tak len tak btw, francuzska hudba je strasna teda ta popularna, ale tryo su skveli, to uznavam...
Na tej hudbe obdivujem to, že hoci tie pesničky sú zväčša zložené z jedného akordu, dajú sa počúvať.
dnb4ewer Every body in the place says we like DRUM and BASS
btw beatz ma aj vlastnu myspace
hej dalsia dnb akcia je 12 aprila a urcite to bude v art klube (po novom ako sa to vola teda uz stary nazov ale tak pre skalnych kacko )
dnb je proste fajn
Marttina: Ano fem, fem, uz som si pozeral Tesiiiiim sa!!!