@encrypt polla mňa, zakladateľka diskusie bola tak nasratá že nevedela čo od zlosti napísať.... alebo bola až tak nasratá že sa jej podarilo včuľ vyexkrementovať nervy
najviac tato truba @gothicpoetic ona furt trepe nieco o Ashtarovy Sheranovy a vesmirnych ludoch a ako nas odvezu na ich planetu a tiez je to tazka fasistka nosi parochnu na vyholenej hlave kanady schovane v keckach a bomber pod suknou a tie jej nazory ze Jezis bol zena a globalne oteplovanie moze za jej jebaky na zadku su uplne odveci
našťastie sa tým človekom prestanem trápiť skôr, než dôjde k niečomu zlému takže nik zatiaľ... ak niekto, tak vždy len chvíľu, keď si prečítam nejaký jeho inteligentný status alebo tak
@27 boze hodnotit cloveka podla statusu roFl ty musis mat nejake komplexy menejcennosti, bud komplexy si mal a mas nejaky mensi defekt osobnosti alebo nimi trpis -.-
Momentálne by sa jeden človek našiel, ale nick neprezradím
Ale sú aj dôležitejšie veci v živote ako nejaký virtuálny svet, takže nemôžem povedať, že by ma enjako extra štval alebo by ma to aspon trochu trápilo...
kazdy den niekdo iny. vacsinou aj viac ludi v jednom dni. neznasam tie ich kktske ankety typu: co si myslite o cloveku co nepouziva facebook alebo mam 18rocneho chalana a mama hovori ze je pedofil mam s nim spat? jaj p...
@bunniska ja si myslím že oni o tom ani nevedia že tým dokážu niekoho vytočiť...veď to ich IQ hojdacieho koníka im to ani neumožňuje ....hlavne tie 15-tky čo sú tehotné a idú sa zabiť mi lezú dosť na city
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
LOAD OF CRAP.
Je to len internet.
@jin15 Tiež to tu nemusíš roznášať, ja im to chcem dávkovať postupne
filip
Ale sú aj dôležitejšie veci v živote ako nejaký virtuálny svet, takže nemôžem povedať, že by ma enjako extra štval alebo by ma to aspon trochu trápilo...
nezverejnim meno ale ...vrr..... celý deň ma bude štvať aj keď vlastne nič neurobil