žiaden z nich druhú šancu nedostal, a ani nedostane, a ani o ňu nepožiada, lebo by to nemalo žiaden zmysel. keď si raz dvaja ľudia fatálne nerozumejú, sú druhé šance iba plytvanie časom a energiou.
byvala naj kamoska. robila tahy na mojho chalana. druhu sancu jej nedokazem dat, po tom vsetkom, co sme si ako deti slubovali a vraveli, nedokazem prejst cez to, co ako "dospelejsia" urobila. a nebola to jej prva zrada, uz predtym som mala pochybnosti, ale verila som jej. vyjebana spina!
Najviac? Asi človek, ktorý zlomil srdce jednému z mojich najbližších... Druhú šancu dostal, ale len kvôli tomu môjmu blízkemu a s varovaním, že jedna ďalšia takáto chyba a bude ľutovať, že sa poznáme
A párkrát asi rodičia, ale tak... to sú rodičia...
skalamny z ludi som stale, tazko povedat kto je naj..a sance ako take nedavam...proste moje spravanie k nim sa nezmenilo aj ked sa da povedat ze uz su mi lahostajny, takze veci od nich si uz tak neberm a neriesim.....neco na ten styl "prekusni, ale zapametaj velmo dobre"
vela ludi ma v zivote sklamalo...a malo komu som dala 2 sancu..niekedy to nema vyzen mdavat 2 sanci ked si ju fakt nezasluzi,alebo date 2 sancu a on/ona si ju vobec nevazi a mysli si,ze bezhlavo jej date dalsiu sancu..ale uz je neskoro..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
1ks kamarátka
žiaden z nich druhú šancu nedostal, a ani nedostane, a ani o ňu nepožiada, lebo by to nemalo žiaden zmysel. keď si raz dvaja ľudia fatálne nerozumejú, sú druhé šance iba plytvanie časom a energiou.
A párkrát asi rodičia, ale tak... to sú rodičia...
mu davat*
nech idú dopiči