a ci je to tazke naucit sa? podla toho, kolko casu si tomu ochotny venovat a podla toho, ci mas hudobny sluch. musis sa naucit oddelit od seba koncatiny (teda myslim zahrat kazdou koncatinou naraz iny rytmus), co je zo zaciatku asi najtazsie. ale ked toto das, potom to uz pojde.. ak mas hud. sluch ovsem
tiez musis byt presny, lebo inac to nezneje dobre. zo zaciatku je to dost nuda, ked sa ucis. lebo v podstate dookola opakujes jednoduche rytmy. mas zapnuty metronom a snazis sa byt co najpresnejsi. prechody sa ucia az ked uz toto mas zmaknute.
fuujha kamoš sa pekne naučil...ale on má hrozne dobrý hudobný sluch hrá aj v kapele a pýtala som sa ho, že ako dlho sa učí a ppovedal že polroka...a samouk...wow ja som skúsila, ale nič pre mňa
ja hrám tri roky.. teda skôr učím sa.. a mne sa to nezdá ťažké.. ale tak ak nemáš cit pre rytmus a problém s robením viac vecí naraz (každou končatinou tela ideš inak) tak to môže byť aj ťažké..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a hej, je to dosť ťažké, cez leto som sa to trocha učila a skúšala hrať na bicích.. je to ťažké no, musíš veľa trénovať
ale dve moje spolužiačky vedia!
A ako to tu bolo spomínané, musíš mať dobrý rytmus
a ci je to tazke naucit sa? podla toho, kolko casu si tomu ochotny venovat a podla toho, ci mas hudobny sluch. musis sa naucit oddelit od seba koncatiny (teda myslim zahrat kazdou koncatinou naraz iny rytmus), co je zo zaciatku asi najtazsie. ale ked toto das, potom to uz pojde.. ak mas hud. sluch ovsem