@Elkiller no kedze ja som ho iba raz pocula rapovat a stacilo mi tak som sa nezaujimala o nejaku pesnicku kral ked proste vidim rytmus-kral tak ma napadne ze co si o sebe mysli ked sa oznacuje za krala?!?
sak to este pred samotnim vydanim albumu vsetci ze ten album smrdi namyslenostou ked si rytmus vravy kral , a nikto to vlastne necakal ze to hovori o bohovi .... sa vsetci pochovaly
ježiši HIP HOP IS DEAD! To je snád jasná vec ...a tí čo to počúvajú sú ešte väčší chudáci ako tí čo to tvoria. A Jackson sa nemože dať porovnávať s takých chudákom ako je Rytmus. Lebo rap neni spev, nato stačí mať piliny v hlave a ne rozum.
@Wale a nato si ako prišiel? Viem čo sú zač , tí čo to počúvajú. Myslia si že zožrali všetkú múdrosť a robia zo seba velkých gangstrov (ale iba ked sú s partiou), keby si toho človeka stretol vonku na ulici a dal mu cez hubu tak utečie posratý.
@Juro92 a ty si ako prišiel na to že všetci čo rap počúvajú "si myslia že zožrali všetkú múdrosť a robia zo seba velkých gangstrov (ale iba ked sú s partiou), keby si toho človeka stretol vonku na ulici a dal mu cez hubu tak utečie posratý"?? si myslíš že rap počúvajú len tie jebnuté 13 ročné deti čo chodia po ulici a hrajú im tie najväčšie rapové sračky z mobilu?
@Juro92 Milujem typickú Slovenskú závisť škatulkovanie, ohováranie a závisť
Tiež počúvam rap a Rytmus priniesol na Slovenskú rap scénu veľmi veľa. Teda som podľa teba velký gangster, ktorý zožral všetku múdrosť sveta a keby si mi dal cez hubu tak tečiem ?
Čiže podľa teba taký Michael Jackson nerobil hudbu hej? Ja osobne počúvam všetko, okrem metalu a tvrdého roku, neže by to hudba nebola, ale nepáči sa mi ten štýl atd. , ale ľudí ktorí to počúvajú neodsudzujem a neurážam, proste ma nezaujímajú.
@Pernik Tak ja hovorím o dnešnej , staré veci samozrejme sú dobré či jackson alebo hoc čo iné , ale dnes radšej no comment. Ked tak americký rap , to sa ešte dá ale ked počúvam slovenské texty , nektore nedávajú ani zmysel
@Juro92 To, že textom nechápeš a nedávajú zmysel tebe ešte neznamená, že ten zmysel nemajú.
Podľa mňa aj dnešná pop scéna je celkom fajn, aj keď samozrejme kvalita sa znížila nástupom rýchlokvašiek od Disneyho ala Miley Cyrus, Jonas Brothers atd.
@Pernik tak to si jeden stých normálnych , lebo čo ja poznám tak oni odsudzujú všetko ostatné ale uznávajú ibatých ludí čo počúvaju také čo oni. A poznám takých vela.
@Pernik tak to ano a čím dalee tým horšie dáka Lady Gaga šakto už ječo , nuda nemá to kvalitu svoju. Celá hudba sa stráca , neni to čo to bolo dajme tomu pred 30-40 rokmi lebo vtedy prerazili kapely čo naozaj dačo vedeli a robili to svojim štýlom. DNes? DNes chce byť každý muzikantom a tá hudba je rovnaká.
@Juro92 Čo je na takej GaGe zlé? Spievať určite vie, kedže spieva už od malička, ešte pred pár rokmi spievala v podradných New Yorkských kluboch a z ničoho sa dostala na vrchol. Čiže talent určite má.
GaGa nuda určite nieje, skús si prečítať pár kritík a taktiež prezraď podľa čoho posudzuješ kvalitu. GaGa je typický pop.
Neviem, ale mne sa hudba z roku 1999 a 2009 rovnaká nezdá, časy sa menia, s tým aj hudba.
@Wewo nepotrebujem si vypocut jeho cely dementny album aby som videl, ze ten cigan je len nafuknuty bastard a televizny pozer. Jeho texty su vymetene ako aj jeho hlava, niesu inteligentne a kazde druhe slovo je nadavka.
PRIKLAD?
Pozri si toto na youtube - Rytmus vs. David ze Senca:
BOHA ked som to pocul... rytmusov text je totalne vulgarny trapas, kde na prve miesto stavia svoje vsivave prachy... A potom krasne David zo Senca, ktory mu dal inteligenciou po tych jeho ciganskych rukach
DRVIVÁ VäČŠINA Z VÁS JE ÚPLNE V PIČI Z RYTMUSOVEJ HUDBY A AJ Z TOHO AKO SI ŽIJE ZÁVISTLIVÍ A NEPRAJNÍ GÁDŽOVCI samé diskusie o ňom robíte musím sa smiať
inak "milujem" tych,co hovoria na tych,co pocuvaju hip-hop,aki su kkti a nvm co..nezabudnite to potom rovno povedat aj svojim kamaratom,ktori tiez pocuvaju hip-hop,do oci isto sa potesia a mozno vam tiez vyjadria nazor na vas styl hudby..
@juro92 A co si pocul z toho rapu,eked vypravas, ze podmazy su robene v PC? A rap sa urcite da zaradit medzi spev, len to bysimusel pocut niekoho kto ma dobru techniku a flow(y). Takze otvor oci a nesud podla jednej pesnicky co si pocu v radiu, alebosirieskomplexy na niecom inom.
@Ribo ak rap je spev tak ja som pápež , ved tams a nespieva iba rozpráva text a to je rozdiel spev je snád ked vydávaš nejaku melódiu v stupnici nie? Rap je len rozprávanie
@malapohroma@juro92 Nie chcem tym povedat, ze mam/poznam velke mnozstvo rapu hraneho so zivymi nastrojmi (bicie, gitary najma, ale aj orchestralne nastroje). Cisto elektronicke podmazy sledujem najme u prave najkomercnejsich autorov. Ale je tu aj rap ku ktoremu sa pravdepodobne nikdy nedostanete, pretoze ste ho odsudili na zaklade Rytmusa, 50 centa ci podobne.
@Ribo je mi jedno aky ma rap podmas pokial je to iba basnicka, lebo basnicky neboli nikdy povazovane za hudbu a neviem preco su teraz
Definicia slova hudba - sled tonov roznej melodie a rytmu
rytmus tam je, ok, ale co ta melodia? kde je? rapovat by som dokazala aj ja.. ale skorej by som sa hanbila za to ze viem iba rapovat..
btw.: radsej sa so mnou ani neskusaj hadat.. ovladam husle, gitaru, flautu, klavir a vlastne kazdy nastroj po ktorom siahnem, takze si myslim ze sa v hudbe vyznam trosilinku viac ako ty zdoraznujem slovo HUDBA
@juro92 Je rozdiel vypravanie a rap. Musis mat istu techniku rapovania aby si sa trafil do beatu, co je fest tazke. Mas flow, ktorym sa vytvara melodia (treba sa vediet aj zorientovat v prave pocuvnej pesnicke a zamerat sa na to). Ale je aj mnoho pesniciek kde sa vyuziva ten spev aky myslis ty, "prekvapivo" to spievaju raperi.
@Wewo to ze hiphop nenavidim neznamena, ze ho nepoznam... predsa nemozem nenavidiet nieco, co som nikdy nepocul/nevidel, nie? proste uz len jeho ksichty na obycajnych obrazkoch su trapacke a frajerske... nieto este jeho hudba, klipy, styl obliekania, styl rozpravania, texty,...
@juro92 US3 nepoznam, aj ked sa mi zda,ze kamarat mi to spominal. Ale z tych znamejsich urcite poznas Rage Against the Machine. Potom napriklad The Roots, Kottonmouth King, Necro casto robi s metalovymi umelcami (ako aj cele DMS).
@malapohroma hmm basnicka... Ked to uz nazves aj takto, tak talent treba uz lenna to aby to bolo bud lyricke. Niektore pesicy nie su lyricke, ale je to i tak zloziejsie ako nejake zbesile rymovanie.
Rytmus je zaklad, rapu. Melodia je vytvarana flowomako somuz pisal. A ked si myslis skus si nieco narapovat, pustit si to a pusti si potom napriklad Ill Bill alebo to je jedno, nejaky lepsi rap. Hned zbadasrozdiel.
Skusim sa s tebou hadat, pretoze toto nie je pre mna ziadny argument, ze ovladas nastroje. Ja tiez ovladam napriklad bicie a etnicke nastroje. (Takisto vraj velmi dobre kreslim a i tak nemudrujem o maliarstve.) Od mladeho veku sa zaujimam hudbou, mam otca hudobnika, ktory uz vyse 40 rokov sa zaujima o hudbu resp. aj tvori ap.. Ked som mu pustil CD La Coka Nostry nemal s tym najmensi problem, este samu to aj pacilo. Ale myslis, ze ty, mlade dievca co ma talenty na nastroje, vies o hudbe vsetko?
Moja definicia hudby: Suzvuk tonov ladiaci frekvencii mozgu.
To s tym zameranim som myslel, ze netreba pocuvat hudbu len ako celok, ako suzvuk, ale jednotlivo po jeho zlozkach. Ja sa rad pri kazdej pesnicke zameriam na kazdy nastroj osobitne a vypocujem si len jeho.
ja mam otca muzikanta, mamu muzikantku (spoznali sa v kapele, ake romanticke..) a samozrejme aj braceka muzikanta
myslim si ze ozajstni muzikanti nemaju radi rap lebo jednoducho si stojim za tym ze je to basnicka. A keby aspon kvalitna.. ale miesa tam do kopy kraviny ktore k sebe nejdu, absolutne na seba nenadvazuju cize este aj ako basnicka to nesplna ucel. ked tak pekne hovorit nespisovne a vsetko nadavky, aby vsetci videli ze rytmus je tvrdak..
@malapohroma Tak sama vidis aky je to nanic argument
Myslis, ze ostatny muzikanti nemaju radi rap? Aj v "celeb" svete su ludia co spolupracuju s rapermi a nemyslim tym teraz popove hvviezdicky ktore sa snazia fusovat do svetkych zanrov (Shakira + Lil Wayne nadhernypriklad , ale aj vazenych umelcov. Napriklad Elton John, mam pesnicku (akurat neviem jak sa vola) kde bol orchester s dirigentom a vela metalovych, rockovych, punkovych, jazzovych umelcov nechce sa mi tomenovite rozpisovat.
Mimochodom tebe ide o Rytmusa? Tak toho neuznavam ani ja v hudbe
@81 este k tej basnicke... Ono je to vyjadrovanie nazoru, nie vsetko sa da ucelit v lyricky dokonaly celok. Potom su aj texty pre zabavu. A ked si myslis, ze basen je nieco co na seba nadvezuje a perfektne to zapada do kopy aj to si na omyle, pocula si uz o avantgarde? Basne umelcov tohto stylu nedavaju zmysel, nerymuju sa casto, nemaju formu, casto su o uplnych blbostiach a predsa su to uznavane umelecke diela
@Ribo pekne ze neuznavas Rytmusa, ale myslim celkovy rap..
"Napriklad Elton John, mam pesnicku (akurat neviem jak sa vola) kde bol orchester s dirigentom a vela metalovych, rockovych, punkovych, jazzovych umelcov"
metal, ruck, punk, jazz? ok.. ja som hovorila o rape
@malapohroma ak preco spominas Rytmusa? Nie vsetci rapari hraju tvrdu pozu a nie vsetci coju hraju ju len hraju
A ja o spolupracach s umelcami z inych stylov, ktori ako vidis rap za hudbu povazuju.
Pretoze nazory ludi sa lisia a ked si niekto povie, ze toto sa mu nepaci nemusi to byt automaticky pravda i ked za nim stoja luda. Vzdy su dve strany. Proste sa ti to nepaci, t o vsak neznamena, ze to nie je hudba,a lebo dobre pre niekoho ineho (To je akoby poviem, ze Sumrak nie je kniha a film, lenpreto lebo ho neznasam
@wewo ee bolaa tu este jedna horsia, ktora sa natiahla na asi 3 strany, pretoze jeden typek nevedel pochopit ani desiatkam prispevkov kaslime na to Nakoniec to bol aj celkom uchylkedmal v profilemna ako jedineho priatela a v "Nieco o mne" vetu ktora znela nejak "Rap nie je hudba a ti co si myslite, ze hej ste blbci"
ani ma to nuezaujma, lebo cigáň s drahým avtom, čo ví len nadávať, prípanne tvoriť trapne rymi a dostáva za to velké peňáze, prosim,nech má, ked sa najdu kokoti čo ho podporá
Keď už tak, tak Král (nie ľ).... Tak si vymyslel nové slovo, podobné takému, čo označuje niečo veľkolepé... To sme robili aj v škôlke Ale tak jeho vec... Mňa to nezaujalo, komerčný ohlas to zjavne má...
Ja neviem, čo tu niektorí riešia. Ja počúvam úúúúúúúplne inú hudbu ako nejaký rap, ale rytmusa NERIEŠIM. OMG nech robí a počúva každý jakú hudbu chce. Nikdy som nepočúval tú okrídlenú vetu že: nemám rád hip hop lebo mám rád hudbu. To je každého vec kurva.
@Malapohroma chapem mas 14 a nedokazes si dat iste suvislosti v zivote dokopy a teda chapem aj primitivizmus obsiahnuty v tej otazke. Takze hladaj odpoved, no tu ti ju urcte nikto neda.
Pekny citat ohladom hudobnych zanrov. Vyslovil ho Everlast (rapper, ale aj uznavany rockovy autor, vytvoril hick-hop)
My eventual thing is like hopefully cats will really recognize that everything I’ve done that they considered outside of hip-hop, really was hip-hop at the end of the day and that maybe at the end of the day, I would love to be the guy that killed the word "genre".
@pernik ide o to ze niektory ludia povazuju za nastroje klasicke akusticke este aj el. gitara je akusticky nastroj... sice je to na hranici ale princip fungovania el. gitary tu rozpisovat nebudem
*chapem mas 14 a nedokazes si dat iste suvislosti v zivote dokopy a teda chapem aj primitivizmus obsiahnuty v tej otazke. *
Takto, naschval to co si povedal nebudem popierat Ale, zaujimalo by ma preco si ty myslis ze ked mas nejakych 22 tak si zozral mudrost celeho sveta a TY si jediny kto sa vyzna a tuto nejake male decko s plienkami ktore ma pomaly 2krat menej rokov nez ty sa v nicom nevyzna? Zaujimalo by ma co si ja neviem dat dokopy a ty hej ze uz si taky uzasny ....
@juro92 , ja s tebou súhlasím.. a ked sa niekto spýta čo je spev tak preboha snáď si nemyslím že hento spev je! a tiež súhlasím radšej si počúvnúť dobrú rock punk jak hento!
@Malapohroma a ja neviem preco si 14 rocne dievca musi mysliet, ze 22 rocny nezozral aspon o kus mudrosti viac nez ona a snazi sa popriet vsetko co nekonsoliduje s jej teoriami.
uprimne naozaj nemas zaco, stale si mi neodpovedal preco si teda myslis ze mam taku dutu hlavu a ty taku plnu? Co sa tyka hudby, ja 14 rocna soplana hram v dvoch kapelach.. hras aspon v jednej?
@Malapohroma a ty mi povedz, kde som sakra napisal, ze si duta a ze ja som mudry? Najdi mi to prosim ta. A co, ze hras v dvoch kapelach. Ja ako 18 rocny som mal mesacne pomaly vacsi prijem nez moja matka a ano mal som aj ja skupinu. To, ze hrajes v kapele nic neznamena. Hrat mozes aj v 20 kapelach, radsej mi ukaz nejake uspechy tvojich kapiel.
@Hajzelodkosti uspechy? bohuzial, s mojim vekom iba 2 skolske kapely. a kde si to napisal? hmm..
*chapem mas 14 a nedokazes si dat iste suvislosti v zivote dokopy a teda chapem aj primitivizmus obsiahnuty v tej otazke.*
myslim si ze si to jasne povedal tym "nedokazes si dat iste suvislosti dokopy" a kazdy kto nie je uplne duty pochopi co si tym myslel ....... a tvoja matka ma ake povolanie??
S tvojou matkou si zacal ty pokial viem lebo si sa chvalil ze zarabas pomaly viac nez ona..
Ta otazka je fakt primitivna, bohuzial nevedela som ze tym kralom mysli Boha, avsak tlacitko "zmazat temu" nevidim a preto ma stve ked je stale diskutovana
Osobne pocuvam vsetky styli a viac-menej sa vyzanam aj v HIP-HOP-e ale ak niekto napise a odrapuje take sprostosti a potom sa nazve kralom , moze mat bud privela sebavedomia alebo malo inteligencie . Osobne schvalujem tu druhu variantu . Vypliva to z jeho verejnych prejavov .
NAPR.
V niektorych piesnach a aj relaciach spomina ako je nezavisli od komercie a hned ako clovek zapne telku uvidi ho v tretotriednej reklame na energy drink .
No ked ho niekto chce pocuvat , tak kludne . Ja ho urcite nepodporim .
Vy ste tu vsetci inak prijebany!!Rytmus nemyslel novým albumom -Rytmus KRAL- Kralom seba!...Kokos akoze nechapem.Ked tu uz scete pisat picoviny tak tu piste o tom ze co je pravdaa nie nejake drby...
Ach zboznujem ked sa niekto zamysla nad blbostami, ako keby to nebolo jedno a ti co nevedia uznat, ze kazdy ma narok pocuvat co chce bez toho aby to bola picovina a kktina, tak su obmedzenci a tych riesit netreba.
ale co vam tu jebe seckym.......vy mu zavidite......fakt....jeho uspex a jeho slavu.....ved on robi to co ho bavi a este na tom ryzuje.....a zije z takyxto blbeckov ako ste vy......vy ste nic nepoxopili a ani nepoxopiiite........kazdy ma to svoje....nikto vas nenuti aby ste ho pocuvali......tak naco??? faaakt.....slovaci zavidia aj spinu za nextom........JEBAT VAS!!!........ RYTMUS JE KRAAAAAL.......a vy ste NULY!!! yap....
Ako správne povedal David vo svojej relácii tento týždeň (v stredu):
"Kurtis Blow si často vo svojich skladbách hovoril kráľ. Ak poznáte niekoho, kto si teraz hovorí kráľ, zabudnite na to, to je kráľ sprostosti." Bolo to nejak tak, už si presne nepamätám. Ale povedal to tak, že z toho plynulo, že myslí Rytmusa, a keby aj nie, aj tak je Rytmus kráľ sprostosti, lebo jeho v sprostosti nikto tak ľahko nepredbehne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
"rytmus pocuvaj ma co ja spievam" - omg ved rap neni spev!
Hlavu nafenovať ako puder to je kkt
Tiež počúvam rap a Rytmus priniesol na Slovenskú rap scénu veľmi veľa. Teda som podľa teba velký gangster, ktorý zožral všetku múdrosť sveta a keby si mi dal cez hubu tak tečiem ?
Čiže podľa teba taký Michael Jackson nerobil hudbu hej? Ja osobne počúvam všetko, okrem metalu a tvrdého roku, neže by to hudba nebola, ale nepáči sa mi ten štýl atd. , ale ľudí ktorí to počúvajú neodsudzujem a neurážam, proste ma nezaujímajú.
Podľa mňa aj dnešná pop scéna je celkom fajn, aj keď samozrejme kvalita sa znížila nástupom rýchlokvašiek od Disneyho ala Miley Cyrus, Jonas Brothers atd.
. . .
GaGa nuda určite nieje, skús si prečítať pár kritík a taktiež prezraď podľa čoho posudzuješ kvalitu. GaGa je typický pop.
Neviem, ale mne sa hudba z roku 1999 a 2009 rovnaká nezdá, časy sa menia, s tým aj hudba.
To, že si ty myslíš, že to je nudné neznamená, že to nudné naozaj je
btw. nepocuvam nejako velmi rap..ale aj debil vie,ze Rytmus tym albumom nepoukazoval na seba,ze je kral..ale na Boha
PRIKLAD?
Pozri si toto na youtube - Rytmus vs. David ze Senca:
BOHA ked som to pocul... rytmusov text je totalne vulgarny trapas, kde na prve miesto stavia svoje vsivave prachy... A potom krasne David zo Senca, ktory mu dal inteligenciou po tych jeho ciganskych rukach
kks..neznasam toto odsudzovanie
ja hip hop nemam rada ale kto ho pocuva nech si ho pocuva! zase sa tu nemusite ist za to potrhat!
kopa hoperov sa hra na drsne deti ulice ale nehovorim zdaleka ze vsetci! taktiez rockeri nie su perfektni.. tak prosim.. .___.
Definicia slova hudba - sled tonov roznej melodie a rytmu
rytmus tam je, ok, ale co ta melodia? kde je? rapovat by som dokazala aj ja.. ale skorej by som sa hanbila za to ze viem iba rapovat..
btw.: radsej sa so mnou ani neskusaj hadat.. ovladam husle, gitaru, flautu, klavir a vlastne kazdy nastroj po ktorom siahnem, takze si myslim ze sa v hudbe vyznam trosilinku viac ako ty zdoraznujem slovo HUDBA
@malapohroma hmm basnicka... Ked to uz nazves aj takto, tak talent treba uz lenna to aby to bolo bud lyricke. Niektore pesicy nie su lyricke, ale je to i tak zloziejsie ako nejake zbesile rymovanie.
Rytmus je zaklad, rapu. Melodia je vytvarana flowomako somuz pisal. A ked si myslis skus si nieco narapovat, pustit si to a pusti si potom napriklad Ill Bill alebo to je jedno, nejaky lepsi rap. Hned zbadasrozdiel.
Skusim sa s tebou hadat, pretoze toto nie je pre mna ziadny argument, ze ovladas nastroje. Ja tiez ovladam napriklad bicie a etnicke nastroje. (Takisto vraj velmi dobre kreslim a i tak nemudrujem o maliarstve.) Od mladeho veku sa zaujimam hudbou, mam otca hudobnika, ktory uz vyse 40 rokov sa zaujima o hudbu resp. aj tvori ap.. Ked som mu pustil CD La Coka Nostry nemal s tym najmensi problem, este samu to aj pacilo. Ale myslis, ze ty, mlade dievca co ma talenty na nastroje, vies o hudbe vsetko?
Moja definicia hudby: Suzvuk tonov ladiaci frekvencii mozgu.
mas otca muzikanta? fajn.
ja mam otca muzikanta, mamu muzikantku (spoznali sa v kapele, ake romanticke..) a samozrejme aj braceka muzikanta
myslim si ze ozajstni muzikanti nemaju radi rap lebo jednoducho si stojim za tym ze je to basnicka. A keby aspon kvalitna.. ale miesa tam do kopy kraviny ktore k sebe nejdu, absolutne na seba nenadvazuju cize este aj ako basnicka to nesplna ucel. ked tak pekne hovorit nespisovne a vsetko nadavky, aby vsetci videli ze rytmus je tvrdak..
nie je
Myslis, ze ostatny muzikanti nemaju radi rap? Aj v "celeb" svete su ludia co spolupracuju s rapermi a nemyslim tym teraz popove hvviezdicky ktore sa snazia fusovat do svetkych zanrov (Shakira + Lil Wayne nadhernypriklad , ale aj vazenych umelcov. Napriklad Elton John, mam pesnicku (akurat neviem jak sa vola) kde bol orchester s dirigentom a vela metalovych, rockovych, punkovych, jazzovych umelcov nechce sa mi tomenovite rozpisovat.
Mimochodom tebe ide o Rytmusa? Tak toho neuznavam ani ja v hudbe
"Napriklad Elton John, mam pesnicku (akurat neviem jak sa vola) kde bol orchester s dirigentom a vela metalovych, rockovych, punkovych, jazzovych umelcov"
metal, ruck, punk, jazz? ok.. ja som hovorila o rape
a preco by to bol nanic argument?
A ja o spolupracach s umelcami z inych stylov, ktori ako vidis rap za hudbu povazuju.
Pretoze nazory ludi sa lisia a ked si niekto povie, ze toto sa mu nepaci nemusi to byt automaticky pravda i ked za nim stoja luda. Vzdy su dve strany. Proste sa ti to nepaci, t o vsak neznamena, ze to nie je hudba,a lebo dobre pre niekoho ineho (To je akoby poviem, ze Sumrak nie je kniha a film, lenpreto lebo ho neznasam
sry ze dlho odpovedam ale tak ma nudis ze som si zacala citat komix
Vravim su dve strany, nedokazal sito asi priat...
uz som aj muzsky rod..
Král kokotov/ eventuálne cigáňov
alebo obidve, alebo cigánskych kokotov?
no dož ví,
ani ma to nuezaujma, lebo cigáň s drahým avtom, čo ví len nadávať, prípanne tvoriť trapne rymi a dostáva za to velké peňáze, prosim,nech má, ked sa najdu kokoti čo ho podporá
je 21. storočie, nechápem prečo by sa PC nemohol považovať za hudobný nástroj...
My eventual thing is like hopefully cats will really recognize that everything I’ve done that they considered outside of hip-hop, really was hip-hop at the end of the day and that maybe at the end of the day, I would love to be the guy that killed the word "genre".
Tak isto ma moj respekt aj senzi senzus tiež zarabaju love
Vydim vela kokotov gangsterksých ale tak isto kktov emáckych
Ja pocuvam vsetko
Fakt tu riesite blbosti --- ako keby sa stym zmenil svet ....
*chapem mas 14 a nedokazes si dat iste suvislosti v zivote dokopy a teda chapem aj primitivizmus obsiahnuty v tej otazke. *
Takto, naschval to co si povedal nebudem popierat Ale, zaujimalo by ma preco si ty myslis ze ked mas nejakych 22 tak si zozral mudrost celeho sveta a TY si jediny kto sa vyzna a tuto nejake male decko s plienkami ktore ma pomaly 2krat menej rokov nez ty sa v nicom nevyzna? Zaujimalo by ma co si ja neviem dat dokopy a ty hej ze uz si taky uzasny ....
Ale inak si to vystihla. dakujem!
uprimne naozaj nemas zaco, stale si mi neodpovedal preco si teda myslis ze mam taku dutu hlavu a ty taku plnu? Co sa tyka hudby, ja 14 rocna soplana hram v dvoch kapelach.. hras aspon v jednej?
*chapem mas 14 a nedokazes si dat iste suvislosti v zivote dokopy a teda chapem aj primitivizmus obsiahnuty v tej otazke.*
myslim si ze si to jasne povedal tym "nedokazes si dat iste suvislosti dokopy" a kazdy kto nie je uplne duty pochopi co si tym myslel ....... a tvoja matka ma ake povolanie??
a nepripada ti ta otazka naozaj primitivna? Ked sa tu branis, ze nie si duta tak takuto otazku si si mala polozit sama v hlave a porozmyslat nad nou.
no nedokazes, ale to neznamena, ze si duta, to ze si, si povedala len a len ty.
nechapem preco sa pytas na moju matku, ale zhrniem to tak, ze moja matka pre mna v podstate neexsistuje, takze to radsej dalej nerozvijaj.
S tvojou matkou si zacal ty pokial viem lebo si sa chvalil ze zarabas pomaly viac nez ona..
Ta otazka je fakt primitivna, bohuzial nevedela som ze tym kralom mysli Boha, avsak tlacitko "zmazat temu" nevidim a preto ma stve ked je stale diskutovana
Hej, zrejme tym myslel boha, kedze v pesnicke to dava najavo dost, ale mozno tym chcel aj povedat nieco ine, aspon co sa tyka nazvu albumu.
NAPR.
V niektorych piesnach a aj relaciach spomina ako je nezavisli od komercie a hned ako clovek zapne telku uvidi ho v tretotriednej reklame na energy drink .
No ked ho niekto chce pocuvat , tak kludne . Ja ho urcite nepodporim .
"Kurtis Blow si často vo svojich skladbách hovoril kráľ. Ak poznáte niekoho, kto si teraz hovorí kráľ, zabudnite na to, to je kráľ sprostosti." Bolo to nejak tak, už si presne nepamätám. Ale povedal to tak, že z toho plynulo, že myslí Rytmusa, a keby aj nie, aj tak je Rytmus kráľ sprostosti, lebo jeho v sprostosti nikto tak ľahko nepredbehne.