Tak by ma to zaujímalo, že či ste tu videli na fotkách nejakú osobu, pri ktorej vám fakt padla sánka a len ste v nemom úžase pozerali na monitor Keď tak, naberte odvahu, skúste dotyčného/dotyčnú aj otagovať a napísať čo konkrétne sa vám na ňom/nej páči
@assasins tym, ze ti je niekto vyzorovo/inteligencne/akokolvek inak sympaticky a pritahuje ta na nom nejaka crta, tak to hadam hned neznamena, ze by si dotycnu hned musel vyjebat ...
@8 ak teda ide aj o sympatie a nie o pritazlivost chlapec-dievca, najradsej som mal @nobile pretoze to bol tusim jediny clovek na birdzi, s ktorym som si najlepsie rozumel a bol povahou (aspon co som s nim komunikoval atd) takmer uplne mne totozny..a celkovo humor, pohlad na svet atd
@18 tak ja sa to napriklad nehanbim napisat, nevidim na tom nic zle...
mne osobne sa na birdzi pacia najviac @nnatka@foolwithalargeb@matiarka ... skvele sa s nimi pise, su tak zdravo slahnute a este k tomu aj dobre vyzeraju.. idealna kombinacia
je tu veľa pekných dievčat ale najviac sa smejem na výrokoch @crashhp . On vie vždy vo fórach niečo napísať z čoho sa váľam po zemi a smejem jak blázon.
občas zazriem dajaké fotky dačoho, dakoho, čo ma uchváti, ale nezvyknem to niečo/niekoho podrobnejšie skúmať a väčšinou aj zabudnem nick, takže nikoho neoznačím
@forgottenone AdííííííííííííííííííííííííQ, cmuQ Máš u mňa jedno bezvýznamné zmazateľné plus za to.
Ja mám rada vyššie spomenutého Aďa nie len pre jeho fakt super uši, kľúčnu kosť a čeľusť, ale aj pre vlogesssssssssssss.
@nnatka Aj pre jej krásu - sme sesternice, tak dúfam, že sa to aj na mne nejak odrazilo. ťuťíííííííííííííí proste. (Jes, PRI-ŤA-HU-JE-MA) Keby som bola bi, chcela by som aj ju.
Ďalej je tu @andegor , ktorého som si z nevysvetliteľného dôvodu obľúbila, aj keď v poslednom čase na mňa serie. ''
A @sturmer , lebo je fakt divný. SAKRAMENTSKY KRUTOPŘÍSNĚ DIVNÝ!
páčia sa mi tu viacerí tak zbežne, ale žeby ma priťahovali to nie mňa vlastne nikto či už v reálnom živote či tu na nete nepriťahuje riadne, lebo som to prestala tak vnímať, a idem si svoje bez nejakej príťaže... a hlavne tu, nejako to proste tu duplom nevnímam. ale ked si tak spomeniem tak teba, pán zakladateľ fóra, si vybavím najskôr, a to pre tetovanie, pretože aj ja chcem v podobnom zmysle tetovanie
Taaak mna baba pritahuje asu 2 dni a potom už sa mi iba páči alebo ma prejde uplne , ale je ich vela napr. atropobabella,monig18 či 13 ,berdy, ta z dlhym nickom , bebekex,mia2--,elmsi, a tááák. Nicky niesu presne , lebo si ich presne nepamatam a nato aby som hladal ako su spravne som dnes moc lenivy.
@bratislavcan inak ja som až teraz pochopila, že čo si ty odpovedal "hlavne nie arnost" lebo to nebola otázka že ako sa chceš volať, ale názov fóra kde sme spamovali
Priťahuje ...zas az takto neviem ci niekto, no je ich viac sympatickych: napr myslim ze velmi krasna je @makovienka a sympaticka je @hoperpohroma pre jej nazory, ako sa vyjadruje, co prezila, jej postoje a celkovo clovek a podobne aj @midnight ako sa vyjadruje sa mi celkom paci lebo je to take nezvycajne a este aj @nobile s niektorymi jeho zvlastnymi vyrazmi je zaujimavy. A dalej su aj ini ktori ma obcas niecom zaujmu ale este sa tak nevyprofilovali aby som vedela charakterizovat ze co je na nich super a zapamatala si ich poriadne a hrdo prehlasila ze su super dufam ze chapu vsetko ze to myslim pozitivne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
166 komentov
danka,natka,rozz,ada,laura,mirka...
najsympatickejší mi je @sugy1
prečo? lebo
Ale nepoviem
@candy36 dikíčkó
Drž sa bro
A ešte sa mi páči magick55 lebo ja neviem
@thisismyname
@zelinka @momoglamorous neskutočne dobre sa mi s Vami píše a aj dobre vyzeráte, dievčatá
a ptm ešte jedna tu je, ktorá sa mi strašne páči čo sa týka výzoru a vždy sa strašne smejem na tých jej komentoch a to @lawey
mne osobne sa na birdzi pacia najviac @nnatka @foolwithalargeb @matiarka ... skvele sa s nimi pise, su tak zdravo slahnute a este k tomu aj dobre vyzeraju.. idealna kombinacia
ale nepamätám si nick
a hej, priťahuje ho stenatko !
odpusť
@nobile
Ja mám rada vyššie spomenutého Aďa nie len pre jeho fakt super uši, kľúčnu kosť a čeľusť, ale aj pre vlogesssssssssssss.
@nnatka Aj pre jej krásu - sme sesternice, tak dúfam, že sa to aj na mne nejak odrazilo. ťuťíííííííííííííí proste. (Jes, PRI-ŤA-HU-JE-MA) Keby som bola bi, chcela by som aj ju.
Ďalej je tu @andegor , ktorého som si z nevysvetliteľného dôvodu obľúbila, aj keď v poslednom čase na mňa serie. ''
A @sturmer , lebo je fakt divný. SAKRAMENTSKY KRUTOPŘÍSNĚ DIVNÝ!
a z birdzu sa mi hrozne paci @tobje a jeho fotky, ale on to vie
inak @vladim ír to si myslel že "bez obalu" akože bez obalu na tú tyčinku na pery? (prines ju nabudúce? )
ale neodpustim si prepojenost tejto diskusie s @nietimekki tu to mas Kubko
a hej mal by ju priniest
inak mam pre vlada nove otagovanie @intimka
@kktvladi to sme s liviu vymysleli este v 1.rocniku, lebo si chudy, ze z boku vypadas jak intimka, ale ked vyplazis jazyk, tak uz potom jak zips
.
No najviac ma priťahuje @77hanes77
kedysi si tu mal takú woooooooooow fotku
a páči sa mi tu pár dievčat, nwm či mám napísať ktoré...mám?
@vladqog nabuduce ides + @ameryka @momo strasne sa smejem na vasich oznaceniach
: D : D : D : D : D : D : D : D
@kanada myslis vtedy ked som bol dva dni v liehu?
@sprievodca eh.... dobre vtedy si si asi nič nevšimol ale teraz isto
@oxfor uz som to nasiel a tie oznacenia
Wtf, čo tu so Šteňaťom špliechate?
@hups-tam-malo-byt-oxford. aha no aj tak sa nemeni noc na tej odpovedi
@stena kto spliecha?
@dooominika