Jednoznačne. Hej, je to niekto, dosiahol niečo a je obrovsky komerčný, o čo sa aj tak moc snažil ale jeho spev a ani rap mi nič nehovoria. A jeho štýl už vonkoncom nie.
@darkkizz tak vezmi si babky a dedkov na dedine, ktori maju len programy STV1/2 a markizu... co maju pozerat cely tyzden? ... jedine Seherezadu a Superstar
Popravde asi Habera. On vie byt niekedy tak hnusny.. Akoze, chapem, ze ked tam pride niekto absolutne nesebakriticky, ale.. A Rytmus ma nahodou prekvapil. Patrik ..
ako nepozeram to mozno ked tak to budem sledovat stale v reprizach...ale hrozne to je teraz...jediny noralny clovek je habera a inac moderatori su riadne do veci...ani jeho ani ju moc nemusim...
Poviem to takto; Tina sa mi tam neskutočne nepáči, Leoš to isté, ale on menej. Tá stará mi tam strašne vadí, hrozne nesympatická, mladá mi nevadí, ale nejako s ňou nesympatizujem, Rytmus mi je úplne ukradnutý, nech sa spokojne aj na hlavu postaví, veď prečo nie. Ale Palino...
co sa tyka moderatorov, myslim ze su v celku v pohode ... na leosa som si uz nejaky zvykla a tina je uplne super ... sympaticka mlada baba, mila ... a co sa tyka poroty ... noo palo, to je uz legenda ... bez neho by nebola superstar ... tie dve cesky sa mi zdaju v pohode zatial, moc ich nepoznam, aj ked mam z nich radsej gabinu ... a co sa tyka rytmusa ... no des ... mam v celku rada jeho hudbu, jeho texty su skvele, ale do takejto show sa podla mna nehodi ....
helena zeťová....lebo ju nik nepoznal a urobili z jej megahviezdu hudobného éteru...a aj tak celá superstar je len hlúpa komerčná súťaž na zviditelnenie zabudnutých jedincov tolko odo mňa
aj tak nechapem na co tie superstar robia kedze este nikto kto by sa nejak presadil odtial nevysiel. takto umelo vytvorene "hviezdy" su jednoducho na pecko
ale palo a lucenic boli najlepsi dal by som ich dvoch do poroty a este zbirku a bolo by to uplne v pohode ...aj ked svojim sposobom dost teple co by tam oni traja potili spolu ale sak co
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
tento tu
a ani moderátorská dvojica nie je najlepšie!
žiadna irónia
aj tak nechapem na co tie superstar robia kedze este nikto kto by sa nejak presadil odtial nevysiel. takto umelo vytvorene "hviezdy" su jednoducho na pecko
no takto.. jediný normálny je tam asi len Habera.. tak možno nie normálny smiley: ale taký.. že mi tam pasuje..
filip