Konečne poriadny rebríček! Birdz to ešte vie. Fuuu, ale ťažké vyberať, mám viacero favoritov. Každá z týchto osobností priniesla nový a jedinečný pohľad na svet a bytie vo svete.
@torpedo08 ok, označil som nášho Lacka Meliška, lebo je to asi môj top favorit, ale ak by sa dalo označiť viacero, tak dám určite hlas aj môjmu menovcovi Davidkovi Zidanovi kvôli jeho hlbokej intelektuálnej poctivosti, DJovi Andrejovi, ktorý je od nás z východu (ja som Michalovčan, pozdravujem do Malčíc ), dúfam že sa mu podarí nejaký ten split album, featuring s Tiestom. A ujovi feťákovi Lacimu, pevne verím, že už došiel a dohonil z Prahy do Kolína
Ej ale asi predsa spravim to tak ze sa bude hlasovat za viac moznosti dat a tuto sa to potom stopne ale este musim cakat no potom vas vsetkych co ste hlasovali poprosim aby ste hlasovali aj tam a ked nie zaratam to aj tak tieto hlasy odtialto
Norika je legendarna ako sa nahnevala ked Dolly Buster povedala ze ma blchave pesky-Mozno niekomu filcky skalali a myslel si ze to su blchy. Co sa tyka tych blch to su nahaci. Ja neviem... Ci si niekto myli filcky s blchami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@Robinsonleon @nespiacakraska