Tiež doporučujem Juraja Dejú, kandidáta na primátora mesta Námestovo. Ale len ak ho poznáte aj iní - je náramne smiešny a hravo sa zaradí medzi ostatných, čo tu spomíname, len neviem,. či je dosť slávny.
@pubertslatinocelny hodili by sa ale tak nejak najviac by som povedal ze tam patri z nich len Ivan Kandtac a dalujem Pubert na neho by som si urcite nespomenul
@pubertslatinocelny hm vies ze ani neviem je tych legiend vela a to by sa muselo spravit skor samostatne hlasovanie zo superstar z talentu a tak a tu davam len mensi vyber hviezd z tychto relacii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@Thinkaboutjustice @Koichi @Billyjoe @Gnomeslayer @Nespiacakraska @Milgamman @Warble @Robinsonleon @Limitles @Kaiserchief1 @Riddler @Angeloflight @Pubertslatinocelny @Smilerrr @Lenkaska1
@Aventine jooj vidis toho by som aj zabudol dakujem
@Heineken len ciganku co sere na dvore poznam osobne ale neviem ci este zije
Tiež doporučujem Juraja Dejú, kandidáta na primátora mesta Námestovo. Ale len ak ho poznáte aj iní - je náramne smiešny a hravo sa zaradí medzi ostatných, čo tu spomíname, len neviem,. či je dosť slávny.
A Ivan Kandráč a Milan Parč musia byť!
Viem, že podľa mena ho nik nepoznáš, ale Steven seagal s kozím hlasom na bicykli z.hviezdnej roty shs, to pozná každý hádam