5. Stravovanie-v internátnej jedálni alebo v reštaurácií? >Jedalen je zvačša lacnejšia ale premna male porcie varím si sám .. na 2-3 dni mam jedlo z domu
@tom3555 a ty si myslíš, že právnici sú nejaká zvláštna kasta, či čo? Rovnako môže minúť medik, manažér, informatik...
zle položená otázka, to závisí od mnohých faktorov... v akom meste študuješ, aké máš požiadavky na kvalitu bývania, stravovania, je to veľmi individuálne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
1. internát alebo privát? > privát 80€/mes
2. Vreckové na celý mesiac, > bez ubytka 150€ +/-
3. cestovné náklady,- 10€ týžden
5. Stravovanie-v internátnej jedálni alebo v reštaurácií? >Jedalen je zvačša lacnejšia ale premna male porcie varím si sám .. na 2-3 dni mam jedlo z domu
7. Vaše štúdium je>denné
Najskor skus uvazovat SAM a potom sa konkretne pytaj
2. mám na karte lóve a odtiaľ vyberiem, koľko potrebujem.
3. šak moje cestovné náklady sú iné ako tvoje ale keď ťa to uspokojí tak precestujem asi 8 éčiek týždenne.
4. nahahhááá.. mám piči, nemám knihy učím sa z výcucov
5. nejem vôbec (ach) keď tak si kúpim bebe alebo frajír, keď už nemôže dívať, že nejem mi donesie hranolky
6. utorok a streda jedno cviko a vo štvrtok 2. inak mám voľno samozrejme potom sú ešte skoro celý týždeň prednášky ale nač tam chodiť.
7. denné
zle položená otázka, to závisí od mnohých faktorov... v akom meste študuješ, aké máš požiadavky na kvalitu bývania, stravovania, je to veľmi individuálne...