Tatrabanka mi príde najlepšia z každého uhlu pohľadu. Skvelé služby, príjemný personál (zatiaľ všade) a "najprogresívnejšia" (napríklad aplikácie pre mobilné telefóny mali urobené oveľa skôr ako ostatné banky...).
@flageusdei trend mobilnych appiek sme pirniesli my v SLSP.. TB dala prvu appku az o necely rok po nas... Aj nove webove appky mame lepsie nez ktokolvek v (strednej) europe
Inak objektivne (podla sprav, ktore zverejnuju banky) najsilnejsia je SLSP, potom VUB (aj ked ta ma rizikovu matku) a po nej TB.. Ja mam najradsej Zuno, lebo ma paradny dizajn a super financne produkty..len skoda tej absencie bankomatov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale vraj čsob je fajn
nikdy problem, pohoda..
za nič ako študent neplatím a bankomat mám na každom rohu.
Inak objektivne (podla sprav, ktore zverejnuju banky) najsilnejsia je SLSP, potom VUB (aj ked ta ma rizikovu matku) a po nej TB.. Ja mam najradsej Zuno, lebo ma paradny dizajn a super financne produkty..len skoda tej absencie bankomatov...