k prvým dvom filmom mám neskutočnú nostalgiu a vždy keď ich vidím s tou hudbou, atmosférou, vedia ma riadne vtiahnuť asi ako žiaden iný film. To sú tie filmy pri ktorých by som neskutočne chcel žiť v tom svete. Tretí film je najlepšie spracovaný, štvrtý ma až tak neoslovil, a potom ostatné tak zhruba narovnako až na posledný, ktorý sa mi vyslovene nepáčil a bol celý postavený na efektov, súboji - stále to bolo pozerateľné, no videl som ho raz v kine a stačilo mi.
fantastické zvery boli fajn, ale tiež len na jedno pozretie a ten nový film o grindelwadovi mi hádam ani nestojí za návštevu kina a radšej si to stiahnem.
Som pokrytec ak som to nevidel a aj tak hundrem, no pre mňa sa príbeh HP skončil siedmou knihou, resp. ôsmym filmom. Cursed child a tie ďalšie spin-offy to fakt nie.
Ohnivá čaša, lebo tam bol ten ples a ten sa mi neskutočne páčil takým tým týnedžerským spôsobom, vlastne sa čudujem že to ma to ešte neprešlo, zjavne je moja duša ešte stále romantická a pubertálna
Jednotku mám najradšej, ako sa dozvedel, že je čarodejník, všetko to preňho bolo nové, aj ked prečítal som všetkých sedem dielov, plus ten scenár divadelnej hry, ale ten kameň mudrcov mám na prvom mieste. A teším sa na ten film o Tomovi Riddlovi
HP je obyčajná rozprávka bez nejakej myšlienky takže jednotka bola fajn lebo to bolo niečo nové ...ale je veľa lepších knih ktorym radšej venujem svoj čas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prípadne si zaspomínajte na staré časy
fantastické zvery boli fajn, ale tiež len na jedno pozretie a ten nový film o grindelwadovi mi hádam ani nestojí za návštevu kina a radšej si to stiahnem.
HP Deskjet ink