umyvanie riadov, umyvanie kupelne a wc a este aj umyvanie podlahy to tam nie je spomenute cokolvek ine prezijem. take zehlenie ma dokonca aj bavi vzdy pritom nejaky film pozeram. varenie mi nevadi, horsie je ze si potom musim po sebe pospratavat a poumyvat riady, to mi to trosku znechucuje
@jemino , počkaj, nechápem, čo také som napísala z čoho usudzuješ, že nemám v láske ani upratovanie? nasilu...hmm... ani nie, ja keď už upratujem, tak poriadne a potom sa teším z toho dobrého pocitu
@domminika no a s tým varením ? nemáš to rada lebo ti to moc nejde ? .... no lebo si to tak napísala ako kebyže si máš vybrať tak radšej poupratuješ , ale nič moc aj to upratovanie,,,
@hellium aj vy máte doma bermudský trojuholník? Že vám doma miznú druhé ponožky ?
A k téme - nemám rada utieranie prachu, vysávanie a žehlenie. Ale ak je treba, spravím aj to :/
Varenie a nakupovanie ma baví, s praním nemám problém, poumývam WC bez problémov, ale nemala by som umývať vaňu, lebo tam sa zohýba dolu hlavou :/ Ale aj to spravím. Umývanie dlážky je dosť fuška, lebo my umývame doma dlážku PORIADNE (na kolená a handra, ideš, bejby!), umývanie riadov mi nerobí problém Keď mám dobrú náladu, spievam si pri tom Aj pri varení.
Vynášanie odpadkov? WTF ?! Ako pre niekoho môže byť problém zobrať vrece a vyhodiť ho?
milujem domace prace a upratovanie ako take, varenie, pecenie, nakupovanie. som putka domaca je len jedna vec co neznasam a sice staranie sa o kvety, to je draheho povinnost.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a milujem, keď z nudy varím/pečiem
a inak v umyvani riadov sa vyzivam
najneobľúbenejšia je vysávanie..
a z toho co si napisala je citit , ze upratovanie nemas moc v obule , tak to radsej na silu poupratujes
vidno ten rozdiel v pojmoch a pocitoch ?
len som proste mal na mysli to že je rozdiel "nejde mi to , ale baví ma to"
a "nejde mi to a nebaví ma to"
A k téme - nemám rada utieranie prachu, vysávanie a žehlenie. Ale ak je treba, spravím aj to :/
Varenie a nakupovanie ma baví, s praním nemám problém, poumývam WC bez problémov, ale nemala by som umývať vaňu, lebo tam sa zohýba dolu hlavou :/ Ale aj to spravím. Umývanie dlážky je dosť fuška, lebo my umývame doma dlážku PORIADNE (na kolená a handra, ideš, bejby!), umývanie riadov mi nerobí problém Keď mám dobrú náladu, spievam si pri tom Aj pri varení.
Vynášanie odpadkov? WTF ?! Ako pre niekoho môže byť problém zobrať vrece a vyhodiť ho?