Presne, inak CSI pozera strasne veela ludi, tristvrtina nasdej triedy urcite.. Ved nech daju anketu, ze kolko ludi to pozera(slovenskych) ved to su pomaly ako susedia take sledovane, nie?
ale ludia co ste to za fanusikov..San Francisko nie je CSI, to je Killer instinct. skoda ze ho zrusili, za celych 13 dielov tam nebola ani 1 cast nudna, kdezto v hocijakej CSI som nevidela 13 super dielov za sebou ako pri SF.
Horatio ma brutalne naklonenu hlavu nemozem z toho..) najlepsie su tie uvody jak tam pridu na miesto cinu a stale zapoti dajaku hlasku typu ze ..my to vyriesime jaaj miami je naaaj inak neze je ten ryan wolf pekny?
som jedina, ktorej horatio lezie na nervy? akoze kriminalky su fajn, ale horatio je asi jediny zo vsetkych vysetrovatelov, ktoreho fakt nemusim... a najradsej mam aj tak las vegas
Las Vegas, Miami, New York... Sak to mate to iste..skoro to iste vsade mate good hercov Grissoma, Caina a Taylora... To nemate jedno budte radi ze vobec mate co kukat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov