niektoré ani nepoznám.. naozaj teda len tak z videnia.. ale napríklad keď som videla Esmeraldu, tak som sa rozčuľovala, ako sprznili Chrám matky Božej.. úplne to bolo o niečom inom..
@vincent_vega Ani zďaleka. Ale nenávidím disneyovský hnusne sladučký, infantilný, priteplený, farebnučký štýl kreslenia, z ktorého sa mi chce grcať, kde všetky mäkkučké teplé ružovučké plyšové retardované zvieratôčká tancujú a neznášam ako sú v disneyovkách animované všetky tie pohyby a všetky tie rozprávky sú vhodné naozaj len pre decká, lebo starší by pri nich zväčša umrel. Je desná spústa rôznych animovaných rozprávok, ktoré si kľudne pozrie aj dospelák a páči sa mu to, ale Disney je humusák.
U mňa to vyhráva Anastázia. Vie si povedať svoje a bez problémov niekomu vylepí facku ...Ale tento film tuším nie je disneyovka (alebo áno?). Budem rada ak mi niekto objasní či táto rozprávka patrí medzi disneyovky.
Z ponúkaných možností u mňa vedie Belle. Naivky Snehuliena a Popoluša nemám rada aj keď sú to klasiky.
...
Inak trochu mi je smutno z toho, že sa čoraz viac upúšťa od ,,plochej" animácie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Z ponúkaných možností u mňa vedie Belle. Naivky Snehuliena a Popoluša nemám rada aj keď sú to klasiky.
...
Inak trochu mi je smutno z toho, že sa čoraz viac upúšťa od ,,plochej" animácie.