Zdravím ...farbím si vlasy,používam červenú farbu..no palette deluxe je fakt na nič..po dvoch umytiach vlasov to už nie jje ani červená..ktorá je podľa vás najlepšia a najdlhšie vydrží?
minule som bola u kadernicky, farbila mi vlasy na rysavo a hovorila som jej, ze pouzivam farby palette, ale ze som ju teraz uz dlho nemohla zohnat.. a ona sa zhrozila, ze palette je najhorsia znacka aka moze byt, ze strasne skodi vlasy, je v nich mnoho chemikalii alebo coho...
a to len tak pomimo, ze by si asi mala prestat s palette..
a najlepsia? tak to neviem.. mne ta kadernicka radila v Nitre jeden obchod, ale to mas asi odruky.. tak asi najlepsia by bola podla mna taka, ze si pojdes dat zafarbit kadernicke a ona ti da svoju farbu co ma... vyjde ta to sice drahsie, ale potom sa jej mozes spytat ci by ti neporadila nejaku inu dobru cervenu farbu a uz si mozes potom farbit sama
vlasy si farbim malokedy, ale teraz mam farbu od palette, no nieje to ziadna slava, predtym som mala farbu garnier, ta bola celkom dobra, pekne chytila a drzala dost dlho, i ked sa samozrejme tiez nakoniec "vyprala"
Loreal? to vážne? ja som si teraz dvakrát po sebe dávala loreal vydrží štyry umytia a už ryšavie..... a ako vyzerajú končeky vlasov to už ani nehovorím o tom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a to len tak pomimo, ze by si asi mala prestat s palette..
a najlepsia? tak to neviem.. mne ta kadernicka radila v Nitre jeden obchod, ale to mas asi odruky.. tak asi najlepsia by bola podla mna taka, ze si pojdes dat zafarbit kadernicke a ona ti da svoju farbu co ma... vyjde ta to sice drahsie, ale potom sa jej mozes spytat ci by ti neporadila nejaku inu dobru cervenu farbu a uz si mozes potom farbit sama
Ja si farbím s Palette 10 min (síce nie červená farba) a som spokojná.
Alebo henu , tá ti neničí vlasy vôbec.
Naturia Malina fakt intezivna cervna, mam ju na hlave mesiac a je bezo zmeny , pricom ine uz boli na pol vymyte . Dufam ze som pomohla