@pubertslatinocelny podľa mňa áno, prišli mi hrozne monotónni. ono je to ako fajn muzička, len je to stále to isté a keď s nimi na pódium vybehne člen tučnolistu alebo kamašlí, nikdy nevieš, na akú kapelu sa práve pozeráš
ale nič proti nim, zabaviť sa na nich dá a robia super šou určite lepšie než bezduché postávanie na pódiu
Viem, že Slobodku si môžem pustiť stále a neopočúva sa mi... ich hudbu, texty a koncerty mám veľmi rada... jedno negatívum možno, že dokola spievajú o heroíne, ale tomu sa nedivím (áno, na koncertoch sa dosť potia ... či zlá, či skvelá nálada, Slobodná Európa nesklame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale inak sú naozaj mojimi momentálne naj.
Hlasujem za The Uniques
ale páči sa mi tam ten Švepes. špeciálna kapela, ktorá hrá celých 40 minút počas koncertu jednu pesničku po nociach nespávajú, pri baroch postávajú
a Kvety nikotínu budú jedného dňa ako Psí vojáci
ale nič proti nim, zabaviť sa na nich dá a robia super šou určite lepšie než bezduché postávanie na pódiu
no...co ja viem, prinajmensom tematicky su odlisene tie songy tucnolist a kamasle nepoznam...svepes mam rad, ale sa mi rychlo prejedia a opocuvaju...
a to by bol Polemic.
ale inak... netusim
ale aj Chiki liki tu-a mám bars rada