ale margotka bola vzdy moja tajna vasen, lebo mama mi ju nikdy nechcela kupit (draha bola vraj a ked mi kupila, tak som si mohla dat vzdy len polovicu. tak si teraz uzivam tu slobodu ze ju mozem zozrat celu
Neviem nezvyknem to jesť jedine že ma moje telo chuť na sladké a moje ruky sa neovládnu a niečo z toho vezmú a potom si počas jedenia vravím načo to jem keď mi to nechutí.
kaštany, rumba, banány v čokoške, koko, horálka/tatranka, kakaové rezy z keksov :
ale už to nejem tak často a keď už, tak len napr. po 2 kockách, zvyšok si nechám na iný deň
Takéto veci moc nejem popravde, nepríde mi to ako to najlepšie, čo kategória sladkostí ponúka
Keď už, tak Milky Way, tá je dobrá
Ale malá a drahá
Inak mám rada hořické trubičky plnené vanilkovo-škoricovou náplňou, keksy Lotus (tie, čo dávajú v kaviarniach ku kafe) alebo švédské pepparkakor (ale keď som zistila, čo za ingrediencie obsahujú, odteraz už asi len home-made , linecké koláče, medovníčky, cukríky rôznych typov (napríklad z voľného výberu v Ikea/Tescu, Tutti Frutti, Jojo Lékořice).
Mala som vo zvyku zblajznúť celú čokoládu alebo balenie cukríkov, preto tieto potraviny kupujem už dosť zriedkavo čokoládu ani nepamätám. Cukríky sama pre seba nápodobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
alebo kofila
alebo 3bitka
alebo deli
alebo mila
alebo...mne je to vlastne jedno
ale margotka bola vzdy moja tajna vasen, lebo mama mi ju nikdy nechcela kupit (draha bola vraj a ked mi kupila, tak som si mohla dat vzdy len polovicu. tak si teraz uzivam tu slobodu ze ju mozem zozrat celu
To tak keď by oči jedli
ale už to nejem tak často a keď už, tak len napr. po 2 kockách, zvyšok si nechám na iný deň
ale bolo to takto postupom
kavenky
sojove rezy
kokosová tyčinka táto
(ale je v tom srvatka hajzli)
a inak široke množstvo ostatnych bez nejakych obsesivnych... to len brusinky
r.i.p.
Keď už, tak Milky Way, tá je dobrá
Ale malá a drahá
Inak mám rada hořické trubičky plnené vanilkovo-škoricovou náplňou, keksy Lotus (tie, čo dávajú v kaviarniach ku kafe) alebo švédské pepparkakor (ale keď som zistila, čo za ingrediencie obsahujú, odteraz už asi len home-made , linecké koláče, medovníčky, cukríky rôznych typov (napríklad z voľného výberu v Ikea/Tescu, Tutti Frutti, Jojo Lékořice).
Mala som vo zvyku zblajznúť celú čokoládu alebo balenie cukríkov, preto tieto potraviny kupujem už dosť zriedkavo čokoládu ani nepamätám. Cukríky sama pre seba nápodobne.