momentálne opekané zemiaky mi najviac chutia, ale inak zemiaky okrem varených všeobecne mám rada, potom mi tu chýbajú ešte krokety, ale mám rada i cestoviny, hranolky, knedlu, ryžu, halušky a kuskus mi moc nechutí
zemiaková kaša je fajn a mám ju rada hlavne preto, že sa s ňou často nestretávam
no a najobľúbenejšia univerzálna príloha je ryža, ak nie je tvrdá a nechutná, môžem to jesť k čomukoľvek
ale zahlasovala som za kašu, lebo tá mala menej hlasov, tak aby nebola smutná.
všetky moje obľúbené jedlá sa podávajú s knedlíkom - knedlo,vepřo,zelo, sviečková,plnená kapusta... a hlavne moje najobľúbenejšie - kôprovka s hovädzím :3
Ryza, alebo niektore druhy nudlov. Na slovensku to bola asi domaca knedla, pripadne varene zemiaky. Ale inak mam rad vsetko z tych moznosti az na cestoviny, ktore som jedaval len vynimocne.
Podla toho k comu..
K szegedinskemu si dam knedlik
K hubovej omacke si dam knedlik/zemiaky/ryzu..
K reznom si dam zemiaky
K fasirke zemiaky...
Proste dam si hocico..
ale lubim hokaido kašu s mrvkou a 1-2 zemiakmi úplne najviac
a bataty...naakokoľvek
alebo červenu repu len tak
alebo pohánku
a raz za čas keď sa chcem zničiť alebo mam potrebu na konfort eating, alebo som bez peňez a mám len zemiaky a ryžu naturalku, tak naturalka a pečený brambor (oddelene samozrejme)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo ryza s kari a kukuricou 8)
a neznasam kasu, zhnusila sa mi zo skolskych obedov
naopak hranolky ani kuskus nejem a knedľu, cestoviny, halušky naozaj veľmi veľmi máličko.
no a najobľúbenejšia univerzálna príloha je ryža, ak nie je tvrdá a nechutná, môžem to jesť k čomukoľvek
ale zahlasovala som za kašu, lebo tá mala menej hlasov, tak aby nebola smutná.
K szegedinskemu si dam knedlik
K hubovej omacke si dam knedlik/zemiaky/ryzu..
K reznom si dam zemiaky
K fasirke zemiaky...
Proste dam si hocico..
ale lubim hokaido kašu s mrvkou a 1-2 zemiakmi úplne najviac
a bataty...naakokoľvek
alebo červenu repu len tak
alebo pohánku
a raz za čas keď sa chcem zničiť alebo mam potrebu na konfort eating, alebo som bez peňez a mám len zemiaky a ryžu naturalku, tak naturalka a pečený brambor (oddelene samozrejme)