všetky mali čo to do seba, najviac sa mi asi tretia páčila, i keď podľa mňa sa dala natočiť lepšie, desivejšie... v každej sérii mi chýbal nejaký ten "bojím, bojím, bojím" efekt
pri dvojke som sa seriozne bala, aj pri jednotke.. ale to, co tam gradovalo a mohlo byt napinave, nakoniec skoncilo uplne trapne.. ako napr. doktor v dvojke, alebo tie jeho potvory v lese.. mohli robit ovela zaujimavejsi den.
a carodejnice boli fajn, ale vobec nie strasidelne
Prvá je pre mňa najlepšia lebo som ju videl ako prvú a namotala ma na celý ten seriál, takže ju mám tak uloženú v pamäti úplne a celé ma to tak fascinovalo.
Druhá séria totálne psycho, niekedy som mal pocit, že sa každú chvíľu rozhodnem ju nedopozerať.
Tretia séria veľmi fajn, ale aj tak to nemá na jednotku u mňa
Neviem sa rozhodnúť, či sa mi páčila viac prvá alebo druhá séria. Tretia sa mi zdala od veci a ani som to nejak extra nesledovala, moc ma to nezaujalo. Riešili sa samé romantické sračky len.
Druha seria bola na mna way too much, vnutornosti, duchovia, obetovanie novorodencov a stahovanie z koze, vsetko je super, ale na znasilnenia a sexualne nasilie vseobecne sa nemozem pozerat a odchadzam do vedlajsej miestnosti. Grcala som krv z tej konverznej terapie.
dvojka bola tak top ze sa tym AHS zaradilo na prvu priecku medzi vsetkymi serialmi co pozeram. proste dokonalost. a scena "Name game" bude naveky najlepsia
1. ma najviac aj strašila aj proste PPČI!
2. to bolo take psycho pre mňa a hlavne jak ten dedo tu nymfomanku z netvoril to bolo super!
3. chujovina (ani som to nedopozeral)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a carodejnice boli fajn, ale vobec nie strasidelne
druhá bola sa mi zdá o trochu strašidelnejšia a viac psycho, ale nebavila ma až tak ako prvá
tretiu som nevidela
Druhá séria totálne psycho, niekedy som mal pocit, že sa každú chvíľu rozhodnem ju nedopozerať.
Tretia séria veľmi fajn, ale aj tak to nemá na jednotku u mňa
Druha seria bola na mna way too much, vnutornosti, duchovia, obetovanie novorodencov a stahovanie z koze, vsetko je super, ale na znasilnenia a sexualne nasilie vseobecne sa nemozem pozerat a odchadzam do vedlajsej miestnosti. Grcala som krv z tej konverznej terapie.
A v trojke boli Stevie a Myrtle km
sa mi nepaci, ze oni tam pridavaju napr postavy a vselijake informacie a potom to nevyriesia
dvojka sa mi najviac pacila, ale napr. to ufo tam bolo zbytocne, prisery v lese nedoriesili
a trojka s ami az tak velmi nepiacila, vkuse tam niekto zomieral a pootm ho ozivovali.
2. to bolo take psycho pre mňa a hlavne jak ten dedo tu nymfomanku z netvoril to bolo super!
3. chujovina (ani som to nedopozeral)
ale asi to očeknem zas