navyse uplne trapna. a to uplne vo vsetkom .vsetky ich programy ,relacie.nahovno program.proste uplne od veci.a este k tomu uplne trapny a mnohi i pritepleneni moderatori. proste odpat!
pre mna stv1...zohladnoval som aj to, ze ju musi platit kazdy, takze by mala mat vyssiu uroven...a pre mna ked zrusili Pod lampu a Metro, tak som zanevrel na nu...teda neviem ci to nebyvalo na STV2jke, ale to je jedno, cela STVcka je na picu...
vsetky tieto media len rozsiruju vymyslene nepravdive bachorky a manipuluju narodom tak ze si to ani neuvedomujeme..uz odmietam citat novy cas ked mi ho matka da na citanie
@20 TVR nechaj napokoji ale nie nemam rada moc televízie ako TVR ale tak snažia sa ale TV A tak samá reklama a občas interaktívna vedomostná sútaž že úžasné
markíza je náhodou seriózna televízia. ako jasné, dali tam teraz rochniaka, lenže bol to tak desný trapas, že už aj končí, len odviesielajú posledné časti, čo sú natočené. ako jediné čo nemôžem na markíze zniesť je akurát smotánka. ale jojka, to je úplný des. a hlavne to ich "spravodajstvo". však to je úplne trápne! ako stačí mi to, že to pozerám jedným okom ráno keď idem do školy (ak nejdem na nultú).
momentalne su vsetky komercne tv humus...ale tak ja sa priklanam k joj, lebo neznasam ten ich panelak, kutyil a neviem este co. ale na druhej strane...markiza ma zas paviela preto pozeram dokumenty
najleošie je aj tak discovery, viasat explorer a viasat history. to sú proste najlepšie stanice, čo sú v ponuke a tým sa nevyrovná nič! úplne najviac zbožňujem wheeler dealers, alebo fifth gear
tv nepozeravam pokial sa vyslovene nenudim...a ked tak si uz pustim len ocko alebo MTV, popripade nejaky dokument, slovenske televizie nemaju taku uroven ako niektore zahranicne...
urcite JOJ. tie ich spravy mi pridu absolutne amaterske.. ziadne vystupovanie, cudni moderatori, niektori poplaseni, jeden rozprava pomaly, druhy sa az plasi, atd. v uputavkach pouzivaju smajliky a cudne nazvy k akt. sprave.. cudne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
navyse uplne trapna. a to uplne vo vsetkom .vsetky ich programy ,relacie.nahovno program.proste uplne od veci.a este k tomu uplne trapny a mnohi i pritepleneni moderatori. proste odpat!
Predsa každý kanál má svojho pritepleného moderátora atd.
(Ale Pyca by som do toho aj tak neplietol, podľa mňa to je vysoký moderátorský nadštandard )
a pod uroven je JOJ plus pretoze mi ide tak divne obraz a šuští to..a stv3 ani nemame:/
Hej a to je zle, mali by prerábať, hajzli jedni!
@37
A to musí byť definitívne zlé pre anketu?