@strangelove jj presne niektorí tam majú aj ľudí,čo na ulici ani nepozdravia,ale hlavne že v kolonke priateľov im svieti trojciferné číslo a tešia sa z toho,akí sú spoločenskí a obľúbení a tiež nechápem tých,čo tvrdia že si odtiaľ odstránili účet,lebo vraj facebook kazí medziľudské vzťahy-aký používateľ,taký facebook,nech sa nevyhovárajú na nástroj,keď ho ovládajú vlastnými rukami.
ja som davno davno oblavil ELL» ello.co/explore... (neviem ci uz je to free alebo stale treba pozvanky) este ked to bolo v zaciatkoch, su vam povacsinou umelci a ludia co maju blizko k umeniu
twitter nemam,
instragram mám ale tak nie je to pre mňa nejako dôležité
linkedin mám ale nechápem
birdz...no comment
azet mám ale nechodím tam
facebook je naj lebo tam mám všetkých 60 ľudí s ktorými sa potrebujem občas spojiť....
no tak z tohto mám iba facebook mám tam len najbližších priateľov + ľudí, ktorých momentálne potrebujem kvôli škole (hneď keď ma vyhodia, si ich vymažem + tak 20 random ľudí zo sveta, s ktorými len hrávam hry
(inak mám celkom nudný internetový život no)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
instragram mám ale tak nie je to pre mňa nejako dôležité
linkedin mám ale nechápem
birdz...no comment
azet mám ale nechodím tam
facebook je naj lebo tam mám všetkých 60 ľudí s ktorými sa potrebujem občas spojiť....
(inak mám celkom nudný internetový život no)