Najtazsia a zaroven najlahsia je 9 trieda... Fuj akoby to bolo vcera ked sa chylilo ku koncu osmeho rocnika a my vsetci sme sa uz zaoberali vyberom skol a tu nam oznamia ze z osmicky sa uz nevychadza zo skoly, lebo znova vznika 9 rocnik... Tak skoro ma j*blo.... Uz mal byt clovek davno vonku zo ZS a oni nam daju o rok navyse.. Ako, ja som to prezil... Skola vsak mohla usetrit na novej lavici, jedneho rozbiteho okna, narazenu ruku ucitelky ( nevie,ze ked sa leti okolo satni,tak tam nema zavadzat? ), mojej dvojke zo spravania (obdobie ked som bol ehm uleteny), a inych mensich skod financneho charakteru....
Piaty, pretože človek ide z prvého stupňa na druhý. A automaticky sa do neho očakáva väčšia zodpovednosť, je viac učenia a tak. Ale zas na druhej strane, siedmy ročník považujem za najľahší zo všetkých ročníkov ZŠ-ky.
jaaj boze zas tu niektori pisu ake to je lahke a nwm co.. sak ano lebo im sa urcite zdy setko chcelo ucit a perfektne sa to naucili a setko chapali ne? aaa uuff..nmw..asi osmicka alebo devina
omsacka som bola minuly rok a vobec to nebolo take hrozne aj ked je tazke vyrovnat s hemiou..vlastne skor s chemikarkou! ale patka bola najtazsia..novy kolektiv novy ucitelia nove predmety..
Zakladna skola je vseobecne lahka Ale tak pre maleho cloviecika bude asi najtazsi prvy rocnik, kym sa asimiluje privykne na nove prostredie.. a potom mozno hmm..siedmy? osmy? Vsetky su lahke
čo ja viem?: ale tak zatial bola pre mňa najhoršia 8-čka a 7-čka v 7-ke som neznášala matiku a fyziku a v 8ke matiky prírodopis chémiu, občiansku(ešte nám ju aj známkujú(blee) a slovenčinu(ale iba 2. polrok)
@42 No každému ide niečo iné... Ak mám pravdu povedať, mne moc dobre neišiel ani dejepis a biológia , a to preto, lebo ma to nebavilo. Ale napr. taká matematika a fyzika ma bavila, aj mi dobre išli, no aj keď väčšina žiakov ich nemusela...
no dobre, tak aj osma v osmej mi hrozilo 5 trojak a nakoniec som to siahol iba na dvojky.. ale v piatej som trojku mal.. tak preto a ked sa pozriem teraz spat na zakladku tak sa mi vidi ze som bol strasne blby
všetci mi vždy do hlavy hustili že ten nasledujúci je ťažký, keď som bola v piatom vraveli že šiesty.. v šiestom zas vraveli že siedmi....
ale najťažŠí bol aj tak prvý ... vtedy ku mne chodila každý deň babka...a nedala mi pokoja s učením ... potoom sa našťastie zameraôla na moju sestru a mne dala pokoj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Všetky sú primitívne.
Odplata za rok navyse bola..
ale inak aj prvý je dosť blbý...všetko to písanie a čítanie
mne sa zdaly vsetky lahke
Vidis, expertov je habadej ...
Zakladna skola je vseobecne lahka Ale tak pre maleho cloviecika bude asi najtazsi prvy rocnik, kym sa asimiluje privykne na nove prostredie.. a potom mozno hmm..siedmy? osmy? Vsetky su lahke
v deviatke sa už nikto neučil (teda, nikto sa nikdy neučil od prveho ročnika)
no neviem, podla mna boli všetky rovnaké
Oproti ZŠ je pre mňa stredná malina
Teda okrem biológie v sedmičke a celého dejepisu, ale na prvom som sa nedozvedela nič nové a druhé som brala ako svetlý bod týždňa a nie vyučovanie.
A najhoršie to pre mňa bolo v sedmičke,ale myslím len prvý polrok,hodnotiac to podľa mojich známok.
Ale najťažšia sa mi zdala zatiaľ osmička,uvidím o rok
ale najťažŠí bol aj tak prvý ... vtedy ku mne chodila každý deň babka...a nedala mi pokoja s učením ... potoom sa našťastie zameraôla na moju sestru a mne dala pokoj