Mne sa páči 2eurovka Páči sa mi jej hrúbka, to že má na hrane nápis (napr. Slovenská Republika), páči sa mi farebné riešenie, zvuk, ktorý vydá, keď spadne A niektoré krajiny majú z tej zadnej strany veľmi pekné znaky a obrázky
Ale rozhodne sa mi nepáči, keď najväčšiu mincu stratím Kedysi ste tak prišli iba o 10sk. Teraz o 60sk
@stormmast3r v jednom podniku, kde som robila popri škole sme ich volali "štrk". Odložil sa na to veľký litrový krígel a do toho sa hádzali
Najlepšie bolo, keď si nejaký nepríjemný týpek nechal vydať do centu (5 cento, 10 centov, alebo tak...) a ja s kolegyňou sme boli za barom. Porád sme mu vydali v centovkách z toho kríglu ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale rozhodne sa mi nepáči, keď najväčšiu mincu stratím Kedysi ste tak prišli iba o 10sk. Teraz o 60sk
Najlepšie bolo, keď si nejaký nepríjemný týpek nechal vydať do centu (5 cento, 10 centov, alebo tak...) a ja s kolegyňou sme boli za barom. Porád sme mu vydali v centovkách z toho kríglu ...
debilne eura
a naši majú ešte za ČSSR 100 doma