ma aj lepsie hlášky..a ty co hovorite ze je trapny on za to nemoze on si nepridava tie videa na youtube...vraj ho niekto nahrava cez neaku vetraciu sachtu ale neviem ci je to pravda
@exonr no ja napriklad nehovorim že je trapny on sam o sebe (aj ked vyprodukovat tolko nadavok tiez nie je normalne), ale nechapem ako sa niektomu može pacit takyto humor
@sandy114 no neviem..on ma taketo hlášky len ked je ozraty..ked je triezvy tak je to normalny dedo minule som videl video ked rozpraval normalne o tom ako chodi na basketbal do prievidze ..ale mne nahodou jeho vyroky pacia
@grapfruit chyba ti najlepsia v byte nema cibulu hinta kurva cierna...ach ze toto nevie zdochnut... kurva no toto je zivot s touto kurvou vyjebanou, ani vajce nema NIC... no toto som este nevidel, 22heho a ona nema cibulu doma zena v domacnosti nema cibulu, no teda hen co je kokot dochodca stary, ale toto sa unho nemoze stat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
vôbec to nie je smiešne, skôr dosť trápne.. celý Meliško trápny
aaaaaaaaaaaa ako som sa nasmiala
aaaaaaaaaaaa to je trapas
@exonr no ja napriklad nehovorim že je trapny on sam o sebe (aj ked vyprodukovat tolko nadavok tiez nie je normalne), ale nechapem ako sa niektomu može pacit takyto humor
ja mám rada hlášky polic. prezidenta Spišiaka
najlepsie jak manzelke stale nadava "ty kurva cierna"
inak mám rada hlášku "kurva čierna osemkilová, jurisa vyjebaná"
2172799 presne to je to naj od neho!!!!loool kjks ja som si skoro cvrkla ked sme ho pocuvali....