ja neviem mna snad uz asi vsetko vytaca..ale najviac ked niekto robi zo seba maximalne chudatko... lebo ako ked je niekto vybusny tak ako skludni hormon, podrazdeny byva sem tam kazdy to je ok, ziarlivost je tiez zvykom ako kedy, panovacneho nechcem ale ked je niekto maximalne chudatko...nech robis co robis...to je strasna vlastnost podla mna
ale ved podla mna kazdy je sem tam nieco z toho...mozno nie uplne vsetko ale..aspon trosku
myslim si ze je to aj od danej nalady osoby, povahy cloveka co chce prijimat co nie... proste je to komplikovane dnes ti mozem napisat toto co som napisala...a zajtra by ma mozno pre zmenu vytocila vybusnost vies ? je to tazke povedat co uplne najviac na svete nenavidim na druhych / resp .druhom
na mojom partnerovi,čo mi vadí ? nič ...on je najdokonalejší človek akého poznám možno keby bol viac ukecanejší ,ale už sa učí a čo sa týka tých vlastností ,čo sú tam vypísané ,tak ani jednu z nich nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale ved podla mna kazdy je sem tam nieco z toho...mozno nie uplne vsetko ale..aspon trosku
myslim si ze je to aj od danej nalady osoby, povahy cloveka co chce prijimat co nie... proste je to komplikovane dnes ti mozem napisat toto co som napisala...a zajtra by ma mozno pre zmenu vytocila vybusnost vies ? je to tazke povedat co uplne najviac na svete nenavidim na druhych / resp .druhom