telenovely nenávidím, som toho názoru, že veľa dievčat/žien ich pozeráva a potom má prehnané nároky na chlapov, ktorí za to chudáci nemôžu, že nie sú tak pekní/gentlemanskí/starostliví ako v telenovelách..ja si oveeľa radšej si pozriem futbalový zápas.. áno, možno si mnohé z vás pomyslíte, že som šibnutá, ale to je tým, že možno mnoho dievčat má mamy, ktoré to pozerávali/jú alebo tak..ale ja som vyrastala prakticky len s chlapcami zo sídliska a tak ma už od detstva začal baviť futbal a hokej.. je to asi výchovou...
Ja som kedysi ako malá pozerala telenovely Najviac sa mi páčil Divoký anjel a Žena na úteku (Kachorra), pretože tam bol humor. Ale pozerala som aj Manuelu (to si tu možno väčšina z vás ani nepamätá), Esmeraldu, Rosalindu, Kasandru. Ehm.
ale inac, dost sa cudujem, ze si ju tu nedala, ked ta je podla mna najznamejsia a este aj ludia, vratane mojich kamaratov, ktori nemozu ziadne telenovely a podobne veci vobec vystat, sa na to divali radi
Yo soy Betty, la fea tá bola výborná, lebo vôbec nebola klasická (a bolo tam mnoho humoru)
plus jak som čítala komentáre, spomenula som si aj na Cuando seas mía, teda Keď budeš moja, to bolo tiež fajn, lebo sa mi velice páčila tá hlavná herečka a zase som si celý čas hovorila, že jaký je ten Diego strašne špatný...
Nikto nespomenul Ked budes moja? Musite si pamätat Palomu, Diega a kavove plantaze Mala som ju najradsej kvoli cernochovi, ktory hral malinku rolu, volali ho Cokoladka
no jednoznacne tie, ktore ficali ,ked som mala cca 7-13 rokov...cize esmeralda,rosalinda,pravo na lasku,zahadna zena, divoky anjel,kachorra...sos mi vida, ale to som bola uz velka (a teraz sa hanbim za to sama pred sebou,ze som to pozeravala DD...a divoky anjel mi prisiel v niektorych dialogoch trapny uz ked som mala 11...ale hrala tam natalia oreiro a tu som zrala jedneho casu neskutocne...este aj teraz sem tam zajdem na argentinsky bulvar...ma syna a stale je tam popularna ...keby chcel niekto vediet )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ta je moja uplne najviac oblubena
raz som videl uplne vsetky casti a potom 2x tak, ze niektore som vynechal.
plus jak som čítala komentáre, spomenula som si aj na Cuando seas mía, teda Keď budeš moja, to bolo tiež fajn, lebo sa mi velice páčila tá hlavná herečka a zase som si celý čas hovorila, že jaký je ten Diego strašne špatný...