Ja preferujem jednoznačne SE.O triedu lepšie fotoaparáty ako má Nokia a to aj v prípade modelov bez auto fokusu (netvrdím,že všetky).Lepší pomer cena/výbava.Čo na SE chválim do neba,je minimalizácia java aplikácií a multitasking (hovorímo telefónoch bez operačného systému).O tom si Nokia môže nechať akurát tak snívať.Na druhej strane Nokia má pohotovostný režim,hoci SE vyvinul aplikáciu PIM wallpaper či tak akosi.V prospech SE takisto hovorí aj Track ID,skvelá,skvelá,zbožňujem ju.Tradične dobrá čitateľnosť displeja.Nokie,niektoré druhy majú skutočne divný raster a celkovo svojské displeje.Ďalej SE má výborné (netvrdím,že dokonalé) aplikácie.
Ale celkovo to závisí od nárokov,konkrétneho modelu,apôsobu ako s telefónom zaobchádzaš a ďalších faktorov.
HTC,popredný výrobca,kvalitné displeje,mulimediálna výbava.Mínusom je pomerne vysoká cena.
LG vyrába kvalitnú elektroniku,ale väčšina telefónov sa nepodarila.Má inovatívne riešenia,niektoré svojské a proti logike ale snaha tam je.
S ostatnými nemám osobnú skúsenosť,tak o tom hovoriť nebudem.
ak neratam moj prvy a druhy mobil, siemens a35 a s55 tak odvtedy som mala len nokie a vzdy mi vyhovovali a tie siemensy.. nie ale boli to tehly, ale aj tak vzdy neprehladnejsie ako nokie..
ja mám Nokiu N900 a to je to najlepšie čo v nokii vzniklo .. som zástancom nokie ale tie ich moderne kúsky majú slabý OS ale tá N900 má linuxový .. nemá Symbian a to je podľa mňa najväčšie plus.. mne hlavne na mobile treba dobrý OS a hardwarovú klávesncu a ten mobil to spĺňa .. a síce HTC sú tiež dobré a je plusom že do nich tlačia aj androidy ( sú lepšie ako Windowsy ) aj keď aj oni maju ešte svoje muchy s Blackberry a Iphonmi skúsenosti nemám ale Iphony sa mi nepáčia už len preto že sa nedajú žiadno modifikovať.. to je u mňa obrovské mínus..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale celkovo to závisí od nárokov,konkrétneho modelu,apôsobu ako s telefónom zaobchádzaš a ďalších faktorov.
HTC,popredný výrobca,kvalitné displeje,mulimediálna výbava.Mínusom je pomerne vysoká cena.
LG vyrába kvalitnú elektroniku,ale väčšina telefónov sa nepodarila.Má inovatívne riešenia,niektoré svojské a proti logike ale snaha tam je.
S ostatnými nemám osobnú skúsenosť,tak o tom hovoriť nebudem.
a vobec neuznavam apple nwm prco.. myslim ze je to len vela reklam .. zbytocnych
@8 htc ma smartfony aj mobily a nejake starucke pdacka
@pstros213 zahlasuj aj ty
a to je len jedna z chýb tých je viac