Mam dva od HP a som spokojná, ked si budem kupovať další znova si kúpim len HP.
Rovnako ako mobily si už budem navždy kupovať len od Sony...
Človek sa namotá na to svoje a už sa toho drží.
ja som jednoznačne fanušik Asusov 8) samozrejme podľa mňa veľa záleží od konkrétneho modelu a celkových preferencií užívateľa ale môj Asusík ľúbim, je to super notebook aj keď nemá nejaké extra parametre, zatiaľ stačí a rozbehne mi väčšinu hier keď bude dosluhovať pôjdem zas do Asusu ale to už potom kúpim herný
(keby náhodou niekto chcel podotknúť že je lepší stolný pc na hry, tak len toľko, že kým nebudem mať normálne trvalé bydlisko tak sa mi stolový pc kupovať neoplatí )
@miaja pretože akýkoľvek lepší notas ktory stoji povedzme 1000-1500 eur a prezentuju ho ako herný je tak či tak v podstate bežný notebook ktorý sa prehrieva ked ho viac zatazis a to im nerobi nerobi dobre ak sa chceš hrať. Aj najnovšie hry tak jedine nejaký desktop. Ten ta aj vyjde lacnejšie.
@kosmiklove tak ako je mi jasné, že notebook nebude na hry nikdy tak prispôsobený ako stolový pc, ale "herné" notebooky majú trošku lepšie vetranie a samozrejme aj lepšie parametre ako "klasické" notebooky... určite chápeš ako to myslím
@miaja viem s tým chladenim mas pravdu síce ale nejsu to žiadne zazraky. Do notebooku proste poriadny chladič nenarves a tie parametre. Ani to neni žiadna sláva
@3kurt21 ja mam lenovo X 61 ale odišla mi zvuková karta, takže o ničom. ale ide. odišla mi aj wifi karta. vymenil som síce, ale .... chcel by som apple notebook, ale ten nie je na moje pomery, mam i phone, ale na notebook apple by som si asi netrúfil. ale najlepší je určite apple. nijaká iná značka. tiež ako telefony. darmo napríklad sispokojný so samsungom, a neviem čím. ked ti dám i phone do ruky hocijakej kategorie, či už prvý i phone 3, alebo 4, 5, 6, 7, a podobne, neviem aký je najnovší... je to apple, a je to najlepší. podobne s notebookom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Rovnako ako mobily si už budem navždy kupovať len od Sony...
Človek sa namotá na to svoje a už sa toho drží.
(keby náhodou niekto chcel podotknúť že je lepší stolný pc na hry, tak len toľko, že kým nebudem mať normálne trvalé bydlisko tak sa mi stolový pc kupovať neoplatí )
ale herny asi tazko
na moj dvojrocny sa ale nemozem stazovat
lenovo rada thind pad.