Hp, Lenovo, a Acer sú naj, ešte to Apple tiež.. ale Asus mi príde hrozný a kazivý, nepoznám človeka ktorý by nemal problémy s Asusom.. Ja mám acer, som spokojná, ale nabuduce si chcem kúpiť Lenovo, alebo skôr HP Probook
a ten samsung, neviem, ale vyzerajú byť kvalitné, avšak videla som ako sa vyrábajú veci v samsungu, takže nejak takéto monitorové veci od nich nechcem
tomu neverím, ja mám tento komp už asi 3 roky a stále spoľahlivo funguje ... asi v tvojom okolí nemali šťastie na výrobok alebo sa k nemu správali nešetrne
ináč aj firma apple sa mi celkom pozdáva hlavne kôli OS ktorý výrobky majú lebo windows nemám veľmi rád :/ ale keď je taký rozšírený tak nemám na výber
@normalkomar A linux čo? Nemusíš kvôli nemu ani notebook kupovať za dobre že nie 2k€ Ale to je horná hranica.. Ale tak chápeš čo com chcel povedať.. Ak ťa láka OS na Unixe tak si nemusíš kvôli nemu kupovať predražený Ntb.. Ale tak proti gustu žiaden dišputát
vseobecne tazko povedat, ja osobne povazujem za celkom vydarene HP , Lenovo, Dell...ale ze by boli 100%-tne to sa povedat neda- aj u tychto znaciek sa vyskytnu obcas kazive serie. Ja osobne mam Acer, lebo som sa nechal zlakat na pomer cena/vykon...ale uz dva krat bol v oprave, vlastne hned po kupe som mal problemy s wifi, diskom....Od kedy ho opravili ide celkom dobre, ale tejto znacke uz asi dôverovat nebudem.
prakticky je to jedno vydel som všetko okrem lenova... Asus sa kazy furt mal som 1 a bol 3x pokazení v priebehu rok + servis o ničom furt min. 2 tyžden som bol bez NB.
Hp mal bratranec a aj spolužiaci na intraku dobry nb ale dosť kazivý pri provom problemí to boli problemi a bratrancovy ho ani nespravily. Mam 2 DELL jeden okrem trafa bez chyby ale to bolo do 2 dní spravené a na druhom mam kupenu zaruku na 3roky čo stalo vtedy 4000sk a tam sa 2x menila mechanika a jeden krat trafo a to fakt max som cakal 2 dni na to trafo a mechanika. Ale aj tak sa to neda učiť ktore su menej kazive minule som 3 pari nových RAM vratil lebo boli chybne od jedného výrobcu.
Račej by som sa pozrel aký máju servis a záruky nie že reklamacaiu naťahujú na mesiac ale mali by čo najrýchlejsie ako DELL max 2 dni
podľa mňa je to jedno, je to o tom na aký kus natrafíš a ako sa s ním zaobchádza. dnes sa všetko robí tak aby to vydržalo aspoň polkial je to v záruke, potom sa môže stať hocičo, no niektoré však nevydržia ani tie 2 roky
myslím si, že záleží aj od toho akú modelovú radu si vyberiete...ja mám dva acer-y, z toho jeden 2roky a druhý 3 a ani raz som ich nemal v servise..+ na tom 2-ročnom hrávam ešte teraz tie najnovšie hry...naopak čo mám známych tak ani jeden nie je spokojný s HP...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a s @1 nesúhlasím...
a ten samsung, neviem, ale vyzerajú byť kvalitné, avšak videla som ako sa vyrábajú veci v samsungu, takže nejak takéto monitorové veci od nich nechcem
osobne preferujem hlavne hp
to bol len môj dojem nikdy som nemal acer ale sú celkom výkonné
tomu neverím, ja mám tento komp už asi 3 roky a stále spoľahlivo funguje ... asi v tvojom okolí nemali šťastie na výrobok alebo sa k nemu správali nešetrne
nedá povedať.
Ale tak pár príkladov, čo si ja myslím:
» www.alienware.com/Landings/laptop... gaming
» www.toughbook.eu/products-and-se... super odolné notebooky
» www.apple.com/sk/macbookpro/... smooth software v krásnom šasi
a páči sa mi na ňom, že má matný displej
ako som už spomenul pomýlil som si acer s asusom ja ani toshibám nedôverujem
ale to neznamená že HP nieje dobrá značka
ja si myslim, ze najspolahlivejsie je lenovo.. a potom za nim v nahodnom poradi sony, dell, toshiba, apple
Ani článok podobného typu nečítam prvýkrát.
Napríklad : Kupeckými počty dojdete k jednoduchému závěru: zařízení Asus/Toshiba jsou o 40 % spolehlivější, než produkty firmy HP.
ja som mal na mysli macintosh...
no ja neviem...
a myslíš , tak sú drahšie ale spoľahlivé
Hp mal bratranec a aj spolužiaci na intraku dobry nb ale dosť kazivý pri provom problemí to boli problemi a bratrancovy ho ani nespravily. Mam 2 DELL jeden okrem trafa bez chyby ale to bolo do 2 dní spravené a na druhom mam kupenu zaruku na 3roky čo stalo vtedy 4000sk a tam sa 2x menila mechanika a jeden krat trafo a to fakt max som cakal 2 dni na to trafo a mechanika. Ale aj tak sa to neda učiť ktore su menej kazive minule som 3 pari nových RAM vratil lebo boli chybne od jedného výrobcu.
Račej by som sa pozrel aký máju servis a záruky nie že reklamacaiu naťahujú na mesiac ale mali by čo najrýchlejsie ako DELL max 2 dni
HP by som nechcel ani zadarmo,no klamem,zadarmo ho chcem To si radšej kúpim predražené jablko ako notebook od Harryho Pottera