podľa mňa- obe ťažké školy, skúšala som VUT, o Prahe som rozmýšľala keď tak tak o stavebnej fakulte, prišlo mi že architektúra je tam dosť ťažká aj bez toho aby som si o tom niečo zisťovala ale dá sa tam dostať, otázne je koľko vydržíš..
vutko má super budovu, super prístup (z toho čo som zažila, aj počula), no neviem to ofc porovnať s Prahou
podľa iných- 3 baby čo šli na čvut počas prvého semestra skolabovali lebo nespali a podobne, nezvládali to.. takže čvut je naj naj, najlepšia a najťažšia, povedala by som
@h8r ranking je jedna vec a CVUT si ho drzi aj preto, lebo je to starsia univerzita a stavia na tejto tradicii....obe su vsak na podobnej urovni...btw brnensky FIT je dokonca prestížnejší, ako pražský
@6 čožee, neotvorila? idem to pozrieť, ale to prečo, že majú veľa študentov a nechce sa im vyhadzovať..?
...na stránke majú vyhlásené prijímacie konanie, tak neviem že prečo by to neotvárali (akreditáciu majú do 2020)
@aprilynne Chcel som si podať e-prihlášku a napísalo mi že "Pozor! - V tomto období se na Vámi zvolené fakultě přihlášky nepřijímají." Tak ja teraz neviem že čo sa deje
@8 ano, lebo prijímajú až od 15.10. takže v kľude skús aj čvut, tam je ooveľa redšie sito ako na vutke (450 sa hlásilo, 350 prijali, na vut sa hlásilo 400 a 100 prijali)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vutko má super budovu, super prístup (z toho čo som zažila, aj počula), no neviem to ofc porovnať s Prahou
podľa iných- 3 baby čo šli na čvut počas prvého semestra skolabovali lebo nespali a podobne, nezvládali to.. takže čvut je naj naj, najlepšia a najťažšia, povedala by som
...na stránke majú vyhlásené prijímacie konanie, tak neviem že prečo by to neotvárali (akreditáciu majú do 2020)