nedopracovali to tam všetky, keďže sú v niektorých regiónoch kuchyne dosť podobné a sú vzájomne ovplyvňované, kľudne hlasujte za tú, ktorá je mnou vynechanej kuchyni najbližšie.
a kľudne môžete napísať, ktorá je podľa vás najdivnejšia a najnechutnejšia.
K vacsine sa neviem vyjadrit, lebo som nikdy neskusila. Ale mam rada pestrost a roznorodost, nevsednosti a experimenty, cize som so ista, ze v kazdej menovanej by som nasla nieco, co by som pokladala za nebo ?
@varlatan@luc.ka@milgamman ani ja som neochutnala všetky, ani všetky neochutnám (napríklad Kazašská ma vôbec neláka, ich národné jedlo je konské mäso a ja som vegan) je to myslené tak, že hlasujte za to, čo ste ochutnali a máte to radi, vyhľadávate to viac alebo menej pravidelne
Zbožňujem kórejskú kuchyňu - to je taka ázijská verzia maďarskej kuchyne podľa mna
Čínska kuchyňa ani neviem co je, určite nie tie sracky co servuju v čínskych reštauráciách, ale vraj originálna čínska kuchyňa je nic moc - hlavne keď tam jedia doslovne všetko co s hýbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a kľudne môžete napísať, ktorá je podľa vás najdivnejšia a najnechutnejšia.
Zahlasujem za 3 roky, ked vsetky ochutnam
cinu neznasam
Čínska kuchyňa ani neviem co je, určite nie tie sracky co servuju v čínskych reštauráciách, ale vraj originálna čínska kuchyňa je nic moc - hlavne keď tam jedia doslovne všetko co s hýbe