V Lidli predávajú také nesladené, namixované ovsené vločky, hrozienka, oriešky...toto jedine je podľa mňa zdravé..inak tie všetky emco atď. sú dosť nacukrené, to jem len v prípade veľmi veľkej núdze
vyrabam vlastné. ono je to aj tak najlepsie, pretoze vies vsetko co do nich das... spajam ich medom. nie veľa, tak akurát a chutia o dosť lepšie ako tie obchodacke... inak aj emco ma jeden druh takych pure - mussli, orechy, hrozienka. tie povazujem za funkcne
najlepsie su original vlocky (ci uz ovsene alebo psenicne) s hrozienkami ci nejakymi orieskami, medom... stare zname cerealie ktore kupis v obchode su rovnako nezdrave a na pribratie ako nejedna sladkost(je tam hlavne strasne vela sacharidov)...mozno su trocha vyzivnejsie, ale urcite by som ich nejedol ak by som chcel schudnut, ked tak rano...
Pod názov cereálie sa dnes skrýva všetko možné - od naozaj pomerne zdravých vyrábaných z celozrnnej múky až po obyčajné z bielej múky a kilom cukru... Treba si pozrieť zloženie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Len max hrozienka, nejaké sušené ovocie, oriešky alebo si spravím sama domáce. Mám rada Ravitu - » www.ravita.sk/main.php...