@kosmiklove nepoviem ti takto konkretne, ale casto nejaky film ktory nie je ani super novy ani tak velmi stary tam chyba, aj serialy, a pritom to nie su nejake nezname
@neoriginalna tak ale treba to brat tak ze je to americka sluzba. skor su tam veci ktore nikde inde nejsu
@Lakero uvidime co tam bude. zatial som videl tusim 6 dielov
@Firestorm preco porovnavas scifi horor s krimi? a vobec to neni precenovane. aspon prva seria bola. druha uz ani tak nie. som zvedavy co prinesie tretia. a tak isto aj ten nemecky dark na sposob stranger things bol super
@kosmiklove ale je...
Dobre že vravíš...Dark si chcem pozrieť...ale vraj je to dosť chaotické a mätúce - mnoho paralelných časových línií, postáv, udalostí a pod.
No ale každopádne tomu dám šancu..
@firestorm jj musis pozorne sledovat ktora postava je ktora. niektore v dvoch a niektore v troch casoch. tiez som v tom mal bordel ale rad by som vedel ci bude aj pokracovanie
@firestorm Dark je skutočne do istej mieri chaotický. Od cca 4. epizódy sa to však začne dávať do súladu. Počas prvej časti odporúčam si zastavovať jednotlivé postavy, aby si si ich lepšie zapamätal (casting, hoci naozaj podarený sa trochu mýli a nemecké tváre tak povediac splývajú).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Film: Apostle
@Neoriginalna co konkretne hladas?
Daredevil, Mindhunter >>>> Stranger Things
@Lakero uvidime co tam bude. zatial som videl tusim 6 dielov
@Firestorm preco porovnavas scifi horor s krimi? a vobec to neni precenovane. aspon prva seria bola. druha uz ani tak nie. som zvedavy co prinesie tretia. a tak isto aj ten nemecky dark na sposob stranger things bol super
Dobre že vravíš...Dark si chcem pozrieť...ale vraj je to dosť chaotické a mätúce - mnoho paralelných časových línií, postáv, udalostí a pod.
No ale každopádne tomu dám šancu..