@delpurr tak asi aj ked ja som prestal asi pred polrokom pouzivat mirandu a dal som sa na qip, a ten mi teraz tak vyhovuje rozhodne by som vsak nikdy nepouzival icq
LOL otazka je ktore ICQ pouzivate a odpoviete nazvami ostatnych IM klientov ??? to je akoze: "Aky sporak mas doma, plynovy alebo elektricky?"
Odpoved: "Pracka."
@Laira a pouzivas namiesto toho cosi ine ? alebo si sa na IM vykaslala (bez IM je zivot krajsi a clovek ma hned viac casu ist s ludmi von a tak podobne)
@Whippersnapper ICQ sam o sebe je komunikacny protokol (podobne ako AIM, Jabber, atd) takze medzi klientov ICQ moze byt zaradeny aj QIP, Miranda, Pidgin atd. Potom ale straca na vyzname povodna otazka.
@Chevro potom tvoja odpoved je nepouzivam ICQ celkom logicky, a ci sa mylim ? On sa pyta ktora verzia programu je najlepsia, ja len preto. Ja ze ci nechce dajaky statisticky udaj cisto o pouzivani ICQ.
Inak mne je to celkom jedno.. len som sa nad tym na chvilku pozastavil osudova chyba
Podla mna Qip, tie iste funkcie a mozno aj nieco navyse, menej zatazuje system, ziadne skurvene reklamy a velmi prehladne. S Qipom som maximalne spokojny. Miranda, ani icq ani ine pre mna neprichadzaju do uvahy. Vyskusal som vsetky mozne, ale najviac ma oslovil prave QIP.
@whippersnapper vobec nemam odkedy mam novy windows ani ma nenapadlo si ho stiahnut.. tak ci tak naposledy som tam bola tak pred pol rokom-rokom zbytocne to berie miesto v PC a spomaluje niektore programy
@whippersnapper ospravedlnujem sa za nepravdive tvrdenie. Kazdopadne moju nevzdelanost v tomto smere scasti ospravedlnuje wikipedia na kt sa uvadza, citujem: "ICQ je komunikačný program a protokol...", z druhej casti vychadza aj moj predpoklad ze ked je uvazdany ako ICQ tak som predpokladal ze sa tak nazyva aj protokol. Kazdopadne sa ospravedlnujem za nepradive tvrdenie a jemny utok na tvoju poznamku.
@Ecube Nic to.. a prepac ak si sa citil ze ti to vycitam alebo na teba utocim.. ja som len niekedy trosku vznetlivy ono wikipedia.. raz som omylom povedal pred profakom ze bla bla bla wikipedia a uz to bolo.. uz sa to tahalo cely semester.. ustipacne poznamky a podobne.. A slovenskej wikipedii by som neveril uz vonkoncom..
Nijako som sa neurazil ani nic.. ja len rad dotiahnem veci dokonca.. tak som to tak.. mozno trosku aj prehnal snad som ta dajako neurazil.. vela zdaru v dalsom vzdelavani
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
111 komentov
Odpoved: "Pracka."
@Laira a pouzivas namiesto toho cosi ine ? alebo si sa na IM vykaslala (bez IM je zivot krajsi a clovek ma hned viac casu ist s ludmi von a tak podobne)
Cize ak niekto nazve protokol ICQ dopusta sa chyby. Taky neexistuje. Existuje iba protokol OSCAR
BTW to, ze to je v tych klientoch oznacene ako ICQ, je kvoli tomu aby pochopil BFU, o co sa jedna.
Takze nestit sa a nastuduj si nieco o tom
Inak mne je to celkom jedno.. len som sa nad tym na chvilku pozastavil osudova chyba
Nijako som sa neurazil ani nic.. ja len rad dotiahnem veci dokonca.. tak som to tak.. mozno trosku aj prehnal snad som ta dajako neurazil.. vela zdaru v dalsom vzdelavani